Kjolesplitt

Kjendisenes villeste kjolesplitter gjennom tidene

Husker du disse?

SKYØYE SPLITTER: Stadig vekk dukker kjendisene opp på den røde løperen i skyhøye splitter, og vi har samlet de drøyeste av dem. Foto: Pa Photos
SKYØYE SPLITTER: Stadig vekk dukker kjendisene opp på den røde løperen i skyhøye splitter, og vi har samlet de drøyeste av dem. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter noe som må være 2016's største kleskrise tidligere denne uken, da den halvt norske modellen Chrissy Teigen (30) viste alt på den røde løperen (takket være en kjolesplitt vi aldri har sett maken til), ble vi inspirerte til å mimre litt tilbake til lignende kriser som skapte overskrifter i sin tid.

For Teigen er nemlig ikke den eneste som har gått på en splitt-smell (og det er heller ikke hennes første gang. Se bare på denne splitten!). Tvert i mot er hun bare nok en kjendis i den lange listen over sjokksplitter - selv om hennes splitt under årets American Music Awards definitivt er en av, om ikke den drøyeste, vi har sett hittil!

Len deg tilbake og forbered deg på å se favorittkjendisene dine i kreasjoner som virkelig har dratt splitt-begrepet til nye høyder. Fra Jennifer Lopez til Kendall Jenner og Rihanna, se kjendisenes villeste kjolesplitter!

LES OGSÅ: Så høyt opp kan splitten gå

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer