SOFIA VERGARA: Klarer du å gjette alderen på denne flotte skuespillerinnen? Det klarte ikke vi! Foto: wenn.com
SOFIA VERGARA: Klarer du å gjette alderen på denne flotte skuespillerinnen? Det klarte ikke vi! Foto: wenn.com Vis mer

Jennifer Lopez

Kjendiskvinnene som ser yngre ut enn de egentlig er

Alderen deres vil overraske deg!

Publisert

Er det bare oss eller herjer det et «ungdommelig boom» blant kjendiskvinnene? Vi vet ikke med dere, men vi synes ikke det ser ut som at kvinnene i Hollywood blir noe eldre med årene. Se bare på moren til supermodellene Gigi (21) og Bella Hadid (20), Yolanda Hadid; ingenting tilsier at hun er 52 år gammel!

Og hun er ikke den eneste! Vi har tidligere sammenlignet den 62 år gamle eks-modellen, Christie Brinkley, med en 35 år yngre modell, og selv om ulikhetene er der er de umenneskelig små! Og det ser bare ut til å bli flere «Brinkley'er»!

En rekke skuespillerinner, sangerinner og eks-modeller holder seg merkelig godt. Skulle vi hatt gjettelek på alderen til disse kvinnene hadde vi nok bommet på hver og enkelt av dem, for som sagt er det ingenting som tilsier at mange av dem er over 50 år - noen er til og med over 60, og de ser helt fantastiske ut!

LES OGSÅ: James Bond-skuespillerinnen ser bare yngre og yngre ut!

Flotte, kvinnelige kropper, så å si rynkefrie ansikter og ikke minst den ungdommelige stilen; sjekk ut disse damene som «ikke passer» alderen sin! Klarer du å gjette riktig? Vi tviler!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer