Bruce Jenner

Kjendisnyhetene som sjokkerte oss mest i 2015

Disse vil aldri gå i glemmeboken.

SJOKKNYHETER: Årets mest sjokkerende nyheter er det Caitlyn Jenner (66), artist Justin Bieber (21), den avdøde countrystjernen Liv Marit Wedvik og skuespiller Charlie Sheen (50) som står for. Foto: NTB Scanpix
SJOKKNYHETER: Årets mest sjokkerende nyheter er det Caitlyn Jenner (66), artist Justin Bieber (21), den avdøde countrystjernen Liv Marit Wedvik og skuespiller Charlie Sheen (50) som står for. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Et nytt år er straks forbi, og i likhet med alle andre år - og livets gang generelt - har året vært preget av fødsler, forlovelser, bryllup, brudd, dødsfall og andre overraskelser.

Kjendisverden er intet unntak, og i løpet av året har vi latt oss sjokkere av forhold som har gått dukken, uventede dødsfall og ikke minst en Imsdal-flaske som fikk ungpikeidolet Justin Bieber (21) til å se rødt da han besøkte Oslo i høst.

LES OGSÅ: 10 kjendiser som aldri blir eldre

Fra Bruce til Caitlyn

Men den mest sjokkerende nyheten av de alle, og den som stikker av med en imaginær, gullbelagt pokal, er reality-kjendis Caitlyn Jenner (66) - som i sine 65 første leveår het Bruce Jenner, før hun gikk gjennom en kjønnsbekreftende operajon.

Les flere sjokkerende øyeblikk fra året som er gått i bildekarusellen under - og stem på hva du mener er årets mest sjokkerende kjendisnyhet! 

For rundt ett år siden begynte ryktene å svirre om at Bruce Jenner, som er en kjent OL-vinner i tikamp fra 70-tallet, hadde begynt på kjønnsskifte-prosessen. De fleste nektet å tro på ryktene, og tullet med at han sikkert bare hadde latt håret gro.

Men den gang ei!

1. juni 2015 ble den nå så omdiskuterte Vanity Fair-forsiden, hvor reality-kjendisen poserer som Caitlyn Jenner for første gang, sluppet på verdensveven. Jubelen sto i taket, samtidig som debattene raste på sosiale medier.

Er blitt hyllet for sin modighet

Ifølge Wikipedia har Caitlyn Jenner fått utført en rekke kosmetiske operasjoner, men foreløpig ikke gått gjennom kjønnsbekreftende kirurgi.

LES OGSÅ: Her er årets største Instagram-kjendiser

I ettertid har Caitlyn Jenner fått ros for å vise verden «sitt sanne jeg», og er blitt hyllet for sin modighet.

Hva mener du er årets mest sjokkerende kjendisnyhet? Stem!

Hva mener du er årets mest sjokkerende kjendisnyhet? (Avsluttet)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer