Priyanka Chopra og Nick Jonas

Kjendisparet fikk endelig ta med datteren hjem fra sykehuset

Måneder etter prematurfødselen, kunne Priyanka Chopra og Nick Jonas ønske datteren velkommen hjem.

FØRSTEGANGSFORELDRE: De nybakte foreldrene fikk endelig ta med datteren hjem fra sykehuset etter flere måneder. FOTO: Skjermdump Instagram/@priyankachopra
FØRSTEGANGSFORELDRE: De nybakte foreldrene fikk endelig ta med datteren hjem fra sykehuset etter flere måneder. FOTO: Skjermdump Instagram/@priyankachopra Vis mer
Publisert

I januar kunne Priyanka Chopra (39) og Nick Jonas (29) dele den gledelige nyheten om at de hadde blitt foreldre for første gang.

For noen kan livet by på en tøff start, og nettopp det fikk den lille babyen til skuespillerparet oppleve. Uten at Jonas beskrev situasjonen, la han ut et innlegg på Instagram like etter fødselen som lød slik:

– Vi er overlykkelige over å kunne bekrefte at vi har ønsket en liten baby velkommen via surrogat. Vi håper at ønsket om å få være i fred i denne spesielle tiden for å ha familien i fokus, blir respektert.

– Overlykkelige

På søndag var det den internasjonale morsdagen som blir feiret blant annet i USA, og de to turtelduene delte i den forbindelse et felles rørende innlegg på det sosiale mediet om at det har vært en tøff tid etter at datteren ble født for tidlig.

– På denne morsdagen kan vi ikke la være å reflektere over de siste månedene og berg og dalbanen vi har vært med på – som vi nå vet at så mange andre mennesker har opplevd, starter ekteparet med å fortelle.

RØD LØPER: Priyanka Chopra og Nick Jonas på Golden Globe-utdelingen i 2020. FOTO: NTB
RØD LØPER: Priyanka Chopra og Nick Jonas på Golden Globe-utdelingen i 2020. FOTO: NTB Vis mer

Datteren, som har fått navnet Malti Marie, skal ha vært på nyfødtintensiven helt siden januar. Videre i innlegget takker ekteparet alle omsorgsfulle leger, sykepleiere og spesialister ved barneklinikken ved Scripps Memorial Hospital i Los Angeles for at de har hjulpet datteren - samtidig med å berolige de to som foreldre i en vanskelig tid.

Gleden for at datteren har kunnet komme hjem er stor.

– Vi er overlykkelige for at den lille jenta vår endelig er hjemme.

Det skulle ta over hundre dager før den lille datteren kunne forlate sykehuset etter at hun kom til verden.

– Hver families reise er unik og krever et visst nivå av tro, og mens vår reise var noen utfordrende måneder, innser vi nå i retrospekt, hvor dyrebart og perfekt hvert øyeblikk er, skriver de nybakte foreldrene til sine totalt over 100 millioner følgere.

– Vårt neste kapittel starter nå.

Fra Bollywood til Hollywood

Priyanka Chopra har spilt i en rekke Bollywood-filmer og har blitt en av de mest kjente og kjære skuespillerne i India. Hun har også vunnet missekåringene Miss World India og Miss World i 2000.

De siste årene har hun vært å se i flere Hollywood-filmer som Isn't it Romantic (2019), Baywatch (2017), The Matrix Resurrections (2021) og som Alex Parrish i dramaserien Quantico (2015-2018).

Fant hverandre

Nick Jonas er den yngste av Jonas Brothers - brødretrioen som kickstartet karrieren som skuespillere og artister i Disney Channel-serien med samme navn – til tross for yngstebroren debuterte på Broadway som 7-åring. I dag jobber han primært som soloartist.

De nybakte foreldrene giftet seg i 2018. Ifølge People skal de ha blitt et par etter at Jonas kontaktet Chopra på Twitter etterfulgt av et møte på en Oscar-etterfest i 2017, og siden den gang har det vært de to.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer