Grey's Anatomy:

Kjenner du henne igjen?

83-åringen har vært med i alle 18 sesongene av «Grey's Anatomy».

LANG FARTSTID: Kathy An, eller BokHee An som er hennes opprinnelige navn, har jobbet som sykepleier i over 50 år, I tillegg har hun vært sykepleier i TV-serier og filmer siden 80-tallet. Foto: Skjermdump.
LANG FARTSTID: Kathy An, eller BokHee An som er hennes opprinnelige navn, har jobbet som sykepleier i over 50 år, I tillegg har hun vært sykepleier i TV-serier og filmer siden 80-tallet. Foto: Skjermdump. Vis mer
Publisert

i forkant av sesong 15 av Grey's Anatomy, samlet casten seg for prøvelesing av manus i Los Angeles. Til stede var BokHee An (83), en vaskeekte sykepleier som har vært med i mer enn 200 episoder av den populære serien, siden den hadde premiere i 2005.

Fikk applaus

Karakteren hennes, med samme navn, BokHee, har assistert seriens kirurger i de tillagede operasjonsstuene i åresvis, men har bare hatt en replikk. Denne dagen dukket imidlertid navnet hennes opp i manuset. Etter en historisk operasjon, skal hun nemlig kalle Meredith Grey, spilt av Ellen Pompeo, for «wonder woman».Se videoen hvor BokHee An kaller Meredith Grey «wonder woman» under.

LES OGSÅ: Stjernen kom med trist «McDreamy»-avsløringDa An sa replikken sin på prøvelesingen fikk hun applaus fra de andre i rommet. Og da episoden kom i februar 2019, reagerte nok hennes fans på samme måte.

«Jeg var så nervøs under prøvelesingen. Engelsk er selvsagt ikke morsmålet mitt, så jeg er alltid bekymret for at folk ikke skal forstå hva jeg sier, eller at jeg kommer til å si en setning feil. Men da alle klappet for meg, følte jeg meg så glad og som en del av en familie.»Det sier 83-åringen i et stort intervju til Bustle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer