Kiernan Shipka

Kjenner du igjen barnestjernen?

22-åringen strålte på Oscar-etterfesten.

KIERNAN SHIPKA: Skuespiller Kiernan Shipka under Vanity Fair-festen i forbindelse med Oscar-utdelingen i mars 2022. FOTO: NTB
KIERNAN SHIPKA: Skuespiller Kiernan Shipka under Vanity Fair-festen i forbindelse med Oscar-utdelingen i mars 2022. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Furoren mellom skuespiller Will Smith (53) og komiker Chris Rock (57) stjal all oppmerksomhet under årets Oscar-utdeling, og blant de som fikk med seg den mye omtalte skandalen var den unge Hollywood-stjernen Kirenan Shipka (22).

Hun er kjent fra rollen som Sally Draper i den ikoniske serien 'Mad Men', som gikk sin seiersgang fra 2007 til 2015.

Da hun spilte mot blant andre Jon Hamm (51) og January Jones (44) var hun bare syv år. Og hun hadde rollen frem til hun ble femten år.

FOTO: Skjermdump @Kiernanshipka // Instagram
FOTO: Skjermdump @Kiernanshipka // Instagram Vis mer

Gleden var stor da hun møtte igjen sin tidligere skuespillerkollega Jon Hamm på Vanity Fair-etterfesten, og «far» og «datter» stilte gladelig opp på en video som umiddelbart ble delt å sosiale medier.

DEN GANG DA: Kiernan Shipka med Jon Hamm og January Jones i 2012. FOTO: NTB
DEN GANG DA: Kiernan Shipka med Jon Hamm og January Jones i 2012. FOTO: NTB Vis mer

I den korte snutten, som ble delt på Insta-story, ser det ut til at de to skuespillerne poserer for hva de tror er et fotografi, men som altså er en sjarmerende videosnutt. Det er tydelig at de trives i hverandres selskap!

Kjæreste med filmregissør

Kiernan var på Oscar-festen med filmskaper-kjæresten Christian Coppola (28) - som skal være en fjern slektning av filmregissørene Francis Ford Coppola (83) og Sofia Coppola (50).

De har vært et par siden 2019.

Etter 'Mad Men'-suksessen har Kiernan figurert i horrorfilmen 'The Silence' fra 2019 og TV-serien 'Chilling Adventures of Sabrina', som er en nyproduksjon av 90-tallsserien 'Sabrina the Teenage Witch'.

I april er hun aktuell i TV-serien 'Swimming with Sharks'.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer