Kiernan Shipka

Kjenner du igjen barnestjernen?

22-åringen strålte på Oscar-etterfesten.

KIERNAN SHIPKA: Skuespiller Kiernan Shipka under Vanity Fair-festen i forbindelse med Oscar-utdelingen i mars 2022. FOTO: NTB
KIERNAN SHIPKA: Skuespiller Kiernan Shipka under Vanity Fair-festen i forbindelse med Oscar-utdelingen i mars 2022. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Furoren mellom skuespiller Will Smith (53) og komiker Chris Rock (57) stjal all oppmerksomhet under årets Oscar-utdeling, og blant de som fikk med seg den mye omtalte skandalen var den unge Hollywood-stjernen Kirenan Shipka (22).

Hun er kjent fra rollen som Sally Draper i den ikoniske serien 'Mad Men', som gikk sin seiersgang fra 2007 til 2015.

Da hun spilte mot blant andre Jon Hamm (51) og January Jones (44) var hun bare syv år. Og hun hadde rollen frem til hun ble femten år.

Gleden var stor da hun møtte igjen sin tidligere skuespillerkollega Jon Hamm på Vanity Fair-etterfesten, og «far» og «datter» stilte gladelig opp på en video som umiddelbart ble delt å sosiale medier.

I den korte snutten, som ble delt på Insta-story, ser det ut til at de to skuespillerne poserer for hva de tror er et fotografi, men som altså er en sjarmerende videosnutt. Det er tydelig at de trives i hverandres selskap!

Kjæreste med filmregissør

Kiernan var på Oscar-festen med filmskaper-kjæresten Christian Coppola (28) - som skal være en fjern slektning av filmregissørene Francis Ford Coppola (83) og Sofia Coppola (50).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer