Mamie Gummer:

Kjenner du igjen datteren til skuespillerlegenden?

Mamie Gummer er aktuell i sesong 3 av «True detective».

FØLGER I MAMMAS FOTSPOR: Mamie Gummer har gjort som sin mor - søkt lykken i Hollywood. Denne vinteren er hun aktuell i den populære HBO-serien «True detective». FOTO: NTB Scanpix
FØLGER I MAMMAS FOTSPOR: Mamie Gummer har gjort som sin mor - søkt lykken i Hollywood. Denne vinteren er hun aktuell i den populære HBO-serien «True detective». FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når du har en mor som heter Meryl Streep (69), som er en av verdens mest berømte skuespillere, er det kanskje ikke så rart at du har latt deg fenge og gått i hennes fotspor. For skuespiller Mamie Gummer (35) faller nemlig ikke eplet langt fra stammen.

Denne vinteren er Mamie aktuell i sesong 3 av den populære HBO-serien «True detective». Her spiller hun en rusavhengig mor som mister sine to små barn på uforklarlig vis. De forsvinner fra familiehjemmet etter å ha lagt ut på en sykkeltur i nabolaget. I serien spiller Mamie mot blant andre Oscar-vinner Mahershala Ali (44).

AKTUELL: Denne vinteren kan vi se Mamie Gummer spille rollen som tobarnsmoren som mister barna sine. Fra venstre: Scoot McNairy, Stephen Dorff og Mahershala Ali. FOTO: HBO
AKTUELL: Denne vinteren kan vi se Mamie Gummer spille rollen som tobarnsmoren som mister barna sine. Fra venstre: Scoot McNairy, Stephen Dorff og Mahershala Ali. FOTO: HBO Vis mer

Mamie er som nevnt datter av skuespillerlegenden Meryl Streep, og hennes far er skulptøren og kunstneren Don Gummer (72) - som ifølge nettstedet Ethnicelebs har norske aner!

LES OGSÅ: Sonjas suksess er overveldende og hun nyter «det gode selskap» med Hollywood-fiffen - men så tar hennes ekstravagante livsstil overhånd

Viste frem gravidmagen på rød løper

Meryl og Don giftet seg høsten 1978 - bare et halvt år etter at hun hadde mistet sin daværende skuespillerkjæreste, John Cazale, til lungekreft.

Ekteparet, som har vært gift i over 40 år, har fått fire barn sammen. Henry Wolfe Gummer (39) er musiker, Mamie - som egentlig er døpt Mary Willa - er blitt skuespiller, og det samme er søsteren Grace (32). Lillesøster Louisa (27) er modell, og har signert kontrakt med det New York-baserte modellbyrået IMG Models.

Mamie var gift med skuespiller Benjamin Walker (36) i perioden 2011 til 2013. Rundt juletider 2018 ble det kjent at 35-åringen venter sitt første barn med mausforfatter Mehar Sethi (36).

Tidlig i desember dukket hun opp på rød løper i New York, i forbindelse med premieren på filmen «Mary, Queen of Scots», med en kulerund babymage delvis skjult under en fotsid kjole.

Ifølge Harper's Bazaar forlovet Mamie og Mehar seg i august i fjor. Dette blir Meryl Streeps første barnebarn. Den 69 år gamle skuespilleren er for øvrig aktuell med en rolle i den populære serien «Big Little Lies», som har premiere til våren.

LES OGSÅ: Slik ser Emma fra «Friends» ut i dag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer