Hollywood

Kjenner du igjen de to superstjernene?

I dag er de 31 og 38 år!

HOLLYWOOD: Skuespilleren delte et 22 år gammelt bilde med fansen. FOTO: Skjermdump Instagram
HOLLYWOOD: Skuespilleren delte et 22 år gammelt bilde med fansen. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Vi blir aldri lei kjendiser som deler gamle bilder, og dette fotografiet er intet unntak!

I begynnelsen av mars delte skuespiller Kate Bosworth (38), kjent fra filmer som Blue Crush (2002) og Force of Nature (2020), et herlig fotografi som setter oss tilbake til det glade 90-tall!

STJERNE: Skuespiller Hayden Panettiere har siden 90-tallet gjort suksess i følere TV-serier. FOTO: NTB
STJERNE: Skuespiller Hayden Panettiere har siden 90-tallet gjort suksess i følere TV-serier. FOTO: NTB Vis mer

Fotografiet viser Kate og den syv år yngre skuespillerkollegaen Hayden Panettiere (31).

De spilte mot hverandre i dramafilmen Remember the Titans, med Denzel Washington (66) i hovedrollen. Filmen hadde premiere i 2000, men bildet som Kate har delt ble tatt under innspillingen høsten 1999.

I kommentarfeltet gir hun uttrykk for at dette er et bilde hun har funnet blant ting og tang hjemme hos moren - og i likhet med oss finner hun altså gamle fotoskatter i barndomshjemmet!

Siden 1999 har både Kate og Hayden fortsatt skuespillerkarrierene, og sistnevnte er kanskje mest kjent for rollen hun hadde i TV-serien Heroes fra 2006 til 2010. Hun er også kjent fra TV-serien Nashville.

På privaten har begge to etablert seg med mann og barn. Riktignok stebarn for Kate Bosworth.

I august 2013 giftet hun seg med den 12 år eldre filmregissøren Michael Polish (50) som hadde datteren Jasper fra et tidligere ekteskap.

Nært forhold til ektemannens ekskone

Da hun var 28 år ble hun altså stemor til 13-åringen Jasper. I et intervju med magasinet Roper i 2020 åpnet hun opp om relasjonen og rollen som stemor.

- Jeg kjente morsinstinktet med en gang, selv om hun ikke tilhørte meg biologisk. Allerede fra første sekund kjente jeg en enorm kjærlighetsfølelse, som jeg tror mange foreldre føler på når de blir foreldre for første gang, sa hun i intervjuet.

Da hun ble sammen med Polish på midten av 2000-tallet tok hun et aktivt valg om også å skape en god relasjon med mannens ekskone Jo Strettell.

- Da jeg kom inn i bildet var det veldig viktig for meg å ha et godt forhold til Jo. For at vi skulle kunne oppfostre en sunn, ung kvinne i denne verden, var det viktig for oss alle å gjøre det med kjærlighet og forsoning, sa Kate til amerikanske Vogue i mai 2020.

EKTEMANNEN: Michael Polish og Kate Bosworth har vært gift siden 2013. Her fra Oscar-utdelingen tre år senere. FOTO: NTB
EKTEMANNEN: Michael Polish og Kate Bosworth har vært gift siden 2013. Her fra Oscar-utdelingen tre år senere. FOTO: NTB Vis mer

38-åringen, som er tilhenger av buddhismen, utelukker ikke at hun og ektemannen kan få egne barn i fremtiden.

- Det hadde blitt et helt nytt kapittel i livene våre, noe som vi allerede har vært så bra på som familie. Det hadde blitt som å entre et nytt, vakkert kapittel, sa hun til magasinet Roper i fjor sommer.

Ble rammet av fødselsdepresjon

Også skuespiller-kollega Hayden Panettiere har skaffet seg sin egen familie siden glansdagene på 90-tallet.

I 2009 fant hun lykken med den tidligere bokseren Wladimir Klitschko (44) fra Ukraina. De har siden fått datteren Kaya (6) sammen. Paret var sammen til 2011 før de tok en to år lang pause.

Da de ble sammen igjen i 2013 gikk Wladimir ned på kne, men et bryllup fant aldri sted. I 2018 gjorde de endelig slutt, men har beholdt vennskapet for datterens skyld.

AV-OG-PÅ: Hayden og Wladimir har gjort det slutt to ganger. Men nå har de valgt å være venner for datteren Kayas skyld. FOTO: NTB
AV-OG-PÅ: Hayden og Wladimir har gjort det slutt to ganger. Men nå har de valgt å være venner for datteren Kayas skyld. FOTO: NTB Vis mer

Hayden har tidligere vært åpen om at hun etter fødselen i 2014 opplevde å bli rammet av fødselsdepresjon. I talkshowet Live! with Kelly and Michael i 2015, åpnet hun opp om fødselsdepresjonen.

- Det er mange som misforstår, og det er mange der ute som ikke tror på at det er ekte, at det er løgn, og at der er noe man har funnet opp. «Åh, det er hormonene». Og så rister de det av seg. Men det er noe som er helt ukontrolerbart. Det er smertefullt og veldig skummelt, og vi kvinner trenger mye støtte. Dette er noe som vi er nødt til å snakke høyt om, sa hun i talkshowet ifølge People.

Siden Remember the Titans fra 2000 har Hayden og Kate til gode å spille mot hverandre, men det ser likevel ut til at de har beholdt det gode vennskapet som de skapte under innspilling på slutten av 90-tallet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer