Kjenner du igjen den kvinnelige superstjernen?

30-åringen totalforvandlet seg for musikkvideo!

ALTERNATIV VIRKELIGHET: Vi slet skikkelig med å dra kjensel på denne artisten i hennes ferske musikkvideo. FOTO: YouTube
ALTERNATIV VIRKELIGHET: Vi slet skikkelig med å dra kjensel på denne artisten i hennes ferske musikkvideo. FOTO: YouTube Vis mer
Publisert

Det ikke noe nytt at Hollywood-skuespillerne går «all-in» for roller.

Hvem kan vel glemme Charlize Theron som seriemorder Aileen Wuornos i «Monster»? Eller Matthew McConaughey (50) som AIDS-syk mann i «Dallas Buyers Club»?

Nylig skrev vi også om at Blake Lively – som de fleste er vant til å se som solbrune, gyldenblonde Serena van der Woodsen i «Gossip Girl» – er nærmest ugjenkjennelig i hovedrollen i sin nye thriller «The Rhythm Section».

FORANDRET: Blake Lively på rød løper versus som hevngjerrig mor i «The Rhythm Section». FOTO: Scanpix og Instagram
FORANDRET: Blake Lively på rød løper versus som hevngjerrig mor i «The Rhythm Section». FOTO: Scanpix og Instagram Vis mer

Nå har tendensen begynt å lekke over i et annet visuelt medium – nemlig musikkvideoer!

Denne uken slapp én av verdens aller største artister musikkvideo til låta «The man», og i den forbindelse ble hun rett og slett forvandlet til en mann.

Ikke bokstavelig talt, så klart, men haugevis av sminke, løsskjegg og klær bidro til at resultatet ble nokså overbevisende.

VEKKER OPPSIKT: I musikkvideoen til «The man» får vi se en mannlig utgave av Taylor Swift. FOTO: Scanpix
VEKKER OPPSIKT: I musikkvideoen til «The man» får vi se en mannlig utgave av Taylor Swift. FOTO: Scanpix Vis mer

Det er ingen ringere enn hele verdens Taylor Swift som står bak slippet. Musikkvideoen er både regissert av, skrevet av, eid av og med Swift.

«The man» handler i korte trekk om hvordan stjernen ser for seg at livet ville vært dersom hun var mann; for eksempel at hun ville blitt hyllet i stedet for latterliggjort for å date.

Mens Swift til stadighet har fått kritikk fordi hun har vært i flere forhold, er det få som angriper mannlige stjerner – som Leonardo DiCaprio – for det samme.

Musikkvideoen reflekterer sangens tekst, og vi får altså se en mannlig utgave av 30-åringen.

At det er Swift selv som skjuler seg bak hovedkarakterens skjegg og briller, avsløres dog ikke før helt på tampen av klippet. Her får fansen se den omfattende prosessen som lå bak forvandlingen.

Ta en titt på den mye omtalte videoen under!

LES OGSÅ: Husker du «verdens vakreste jente»? Slik ser hun i dag

Swift har vært åpen om at hun har følt seg overkjørt av mektige menn i løpet av karrieren. Deriblant annet Kanye West og stjernemanager Scooter Braun.

Førstnevnte stormet som kjent scenen under MTV Video Music Awards i 2010, da Swift skulle holde takketale etter å ha vunnet prisen for beste musikkvideo av en kvinnelig artist.

– Jeg skal la deg fullføre, men jeg må bare si at Beyoncé laget en av de beste videoene noensinne, sa rapperen den gang.

I fjor blusset rivaliseringen opp igjen da West inkluderte en nedsettende setning om Swift i låta «Famous»; nemlig at det er han som skal ha æren for å ha gjort henne berømt. (Det skal dog nevnes at West, som forøvrig er gift med Kim Kardashian, påstår at han ringte Swift i forkant av slippet og fikk teksten godkjent.)

Gnisningene med Braun oppsto på sin side da han kjøpte opp rettighetene til Swifts tidligere utgitte musikk.

– Scooter har tatt fra meg livsverket mitt, skrev Swift på Tumblr i fjor sommer.

– Dette er det som skjer når du signerer en avtale som 15-åring med mennesker som ikke vet hva lojalitet er... Dette er musikk jeg skrev på soveromsgulvet mitt, og videoer jeg diktet opp og betalte for å lage med penger jeg tjente på å spille på barer, så på utesteder, så på scener og så på arenaer.

Mens flere av Brauns klienter – blant annet Justin Bieber og Ariana Grande – støttet ham, tok stjerner som Selena Gomez og Kelly Clarkson «Shake it off»-sangeren i forsvar.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer