Småstjärnorna:

Kjenner du igjen den Oscar-vinnende filmstjernen?

Se henne skinne på scenen – som 8-åring!

DEN GANG DA: Den svenske ungjenta har i løpet av de siste årene blitt en av Hollywoods mest kjente fjes. FOTO: Skjermdump
DEN GANG DA: Den svenske ungjenta har i løpet av de siste årene blitt en av Hollywoods mest kjente fjes. FOTO: Skjermdump Vis mer
Publisert

Hun ble født i 1988 og vokste opp i Gøteborg.

Karrieren startet allerede da hun var syv år gammel etter å ha kapret en rolle i «Kristina från Duvemåla» (et stykke som forøvrig var skrevet av ABBAs Björn Ulvaeus og Benny Andersson). Hun spilte også i «The Sound of Music» and «Les Misérables» ved Gøteborg-operaen.

Som 9-åring begynte hun med ballett, og så lenge for seg en karriere som danser – men dét ble etter hvert overskygget av drømmen om å bli skuespiller.

Det startet så smått med den svenske dramafilmen «Pure» i 2010, og deretter kom Hollywood-rollene på løpende bånd: «Ex Machina», «Tomb Raider», og «The Danish Girl» for å nevne noen. Sistnevnte vant hun en faktisk en Oscar for!

Vi snakker selvfølgelig om Alicia Vikander (30) som i dag er en av de mest profilerte skuespillerne i verden.

Som nevnt har Alicia, som giftet seg med «Snømannen»-stjernen Michael Fassbender i 2017, vist interesse for å opptre siden hun var barn – dét inkluderte, i tillegg til teaterstykkene, en deltagelse i det svenske talentprogrammet «Småstjärnorna».

Og vi har gravd frem opptaket! Se en åtte år gammel Alicia skinne på scenen her:

LES OGSÅ: Husker du «Ugly Naked Guy» fra «Friends»?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer