Barnestjerne

Kjenner du igjen den sjarmerende barnestjernen?

Nå er sjarmtrollet som tok verden med storm blitt myndig!

BARNESTJERNE: Sammen med sin fire år yngre kusine Rosie tok Sophia Grace Brownlee verden med storm i 2013. Nå er hun fylt 18 år. FOTO: Skjermdump // Instagram
BARNESTJERNE: Sammen med sin fire år yngre kusine Rosie tok Sophia Grace Brownlee verden med storm i 2013. Nå er hun fylt 18 år. FOTO: Skjermdump // Instagram Vis mer
Publisert

I 2013 tok den supersøte popduoen Sophia Grace Brownlee og Rosie Rosie McClelland verden med storm, da de deltok i talkshowet The Ellen DeGeneres Show i USA.

De britiske kusinene ble oppdaget da de la ut en coveropptreden av Nicki Minajs hitlåt «Super Bass» på YouTube i 2011, og det tok ikke langt tid før de ble invitert over Atlanteren av talkshowdronning Ellen Degeneres (63).

Videotallene bare vokste og vokste, og «hele» verden ønsket seg en bit av den unge popduoen.

Årene har nå gått, og de to en gang så små sjarmtroll er blitt tenåringer. I slutten av april fylte Sophia 18 år, mens kusinen Rosie er fylt 14 år.

De er begge to aktive på sosiale medier, der de deler stort og smått fra hverdagen som tenåringer og skoleelever. De drømmer også om å videreutvikle sangkarrieren, og det er bare en knapp måned siden Rosie slapp låten Throw It Away.

Unikt bånd

I anledning fødselsdagen delte Sophia Grace en bildeserie av seg selv og kusinen Rosie, og det er flere av følgerne som påpeker at de synes tiden flyr fort - og at de to kusinene er vokst opp til å bli to flotte jenter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer