Kjendiser som barn

Kjenner du igjen denne jenta?

Vi kan si så mye som at hun har holdt stilen.

BLINKSKUDD: Hun var stilbevisst allerede som barn, og fremtiden har blitt minst like skinnende som gulltelefonen. FOTO: Instagram
BLINKSKUDD: Hun var stilbevisst allerede som barn, og fremtiden har blitt minst like skinnende som gulltelefonen. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Da hun ble født i Storbritannia 17. april i 1974, ante foreldrene ikke at den lille jenta skulle bli en av verdens mest omtalte. Ikke kun gjennom sitt ekteskap med en av verdens mest populære menn. Det kom senere. Nei, vår venninne skulle først gjøre seg bemerket helt for egen maskin, og det har hun fortsatt med også etter at hun giftet seg.

Hangen til gull har åpenbart fortsatt lenge etter hun som femåring løftet av telefonrøret i gull og slo av en prat. I bryllupet sitt, som foregikk på et slott, satt både hun og mannen på hver sin trone, og i tillegg til gull, var fargene i det offisielle designprogrammet lilla.

KK har tidligere skrevet om at mannen hennes har forsøkt å få henne på ryggen i årevis, og hvordan hans nattlige besettelse holder på å ødelegge livet hennes.

Ringer det en klokke? Hva om vi i tillegg sier at hun visste å krydre tilværelsen med både sang og dans? Parets førstefødte sønn skal ha blitt oppkalt etter stedet han ble unnfanget, nemlig en bydel i New York, og de fire barna har alle oppfinnsomme dobbeltnavn. Vi nevner mellomnavnene Joseph, James og David og Seven.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer