Kjendiser som barn

Kjenner du igjen denne jenta?

Vi kan si så mye som at hun har holdt stilen.

BLINKSKUDD: Hun var stilbevisst allerede som barn, og fremtiden har blitt minst like skinnende som gulltelefonen. FOTO: Instagram
BLINKSKUDD: Hun var stilbevisst allerede som barn, og fremtiden har blitt minst like skinnende som gulltelefonen. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Da hun ble født i Storbritannia 17. april i 1974, ante foreldrene ikke at den lille jenta skulle bli en av verdens mest omtalte. Ikke kun gjennom sitt ekteskap med en av verdens mest populære menn. Det kom senere. Nei, vår venninne skulle først gjøre seg bemerket helt for egen maskin, og det har hun fortsatt med også etter at hun giftet seg.

Hangen til gull har åpenbart fortsatt lenge etter hun som femåring løftet av telefonrøret i gull og slo av en prat. I bryllupet sitt, som foregikk på et slott, satt både hun og mannen på hver sin trone, og i tillegg til gull, var fargene i det offisielle designprogrammet lilla.

KK har tidligere skrevet om at mannen hennes har forsøkt å få henne på ryggen i årevis, og hvordan hans nattlige besettelse holder på å ødelegge livet hennes.

Ringer det en klokke? Hva om vi i tillegg sier at hun visste å krydre tilværelsen med både sang og dans? Parets førstefødte sønn skal ha blitt oppkalt etter stedet han ble unnfanget, nemlig en bydel i New York, og de fire barna har alle oppfinnsomme dobbeltnavn. Vi nevner mellomnavnene Joseph, James og David og Seven.

Tok du den?

Vi snakker selvsagt om Victoria Beckham.

Ex-Spicen er i dag mest kjent som klesdesigner, med eget merke, og vi tillater oss derfor en tur ned i minnenes dal, fra den gang Victorias prøvde seg som soloartist, og tilegnet låten «I.O.U.» til mannen David. Det var en rørt David som satt i studio og hørte Victoria fremføre kjærlighetserklæringen på direkten.

RØRT: David Beckham i studio hos talkshowet Parkinson, mens kona Victoria sang for ham: FOTO: Skjermdump YouTube/Parkinson
RØRT: David Beckham i studio hos talkshowet Parkinson, mens kona Victoria sang for ham: FOTO: Skjermdump YouTube/Parkinson Vis mer

Paret hadde lagt bak seg en krise fra 2003, der David ble anklaget for utroskap av avisen News of the World, blant annet med sin assistent Rebecca Loos. Ekteparet Beckham, som på den tiden hadde to sønner, sendte senere ut en pressemelding der de benektet påstandene, og gikk senere til sak mot avisen.

Victorias kjærlighetserklæring til David Beckham kan du se her:

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer