Kjendisdatter:

Kjenner du igjen denne kjendisdatteren?

Du skal ha et trent øye for å dra kjensel på henne.

UKJENT ANSIKT: Hun har holdt seg skjult fra offentligheten, og er dermed ikke en man umiddelbart kan plassere. FOTO: Skjermdump Instagram
UKJENT ANSIKT: Hun har holdt seg skjult fra offentligheten, og er dermed ikke en man umiddelbart kan plassere. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Hun ble adoptert av to av verdens største kjendiser i 1992, og lenge ble hun skjermet for mediene. Foreldrene var begge Hollywoodskuespillere og giftet seg i 1990, men gikk hver til sitt i 2001, etter elleve års ekteskap.

Der mange kjendisbarn lever et liv i offentligheten og med barndommen rikt dokumentert på sosial medier, har denne jenta og den yngre broren hennes levd heller tilbaketrukket.

– Alt jeg ønsket meg

Det kan ikke sies om foreldrene. Da moren giftet seg med en av Hollywoods største stjerner, sa hun til people.com:

– Han tok pusten fra meg. Jeg ble dypt og lidenskapelig forelsket. Og hele planen min for hva jeg ønsket meg i livet var bare: «Glem det. Dette er det rette». Jeg var helhjertet oppslukt av det.

Skilsmissen noen år senere skal ha kommet som lyn fra klar himmel. Mannen hadde dessuten et oppsiktsvekkende engasjement i den kontroversielle scientologikirken, og er for øvrig sist sett på vestlandet, under en filminnspilling velsignet av Abid Raja og Erna Solberg.

LYKKELIGE DAGER: Nicole Kidman og Tom Cruise, med barna Bella og Connor i 1995. FOTO: NTB
LYKKELIGE DAGER: Nicole Kidman og Tom Cruise, med barna Bella og Connor i 1995. FOTO: NTB Vis mer

Tre halvsøsken

Vi snakker selvsagt om datteren til Tom Cruise og Nicole Kidman. Isabella Kidman Cruise (28) går til daglig under navnet Bella.

Se dette innlegget på Instagram

the procrastination station

Et innlegg delt av Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise)

Både hun og broren Connor har måttet tåle betydelig mindre mediepress enn halvsøsteren Suri (15), som faren Tom Cruise fikk med skuespiller Katie Holmes.

SÅ LIKE: Katie Holmes og datteren Suri Cruise, som hun har med Tom Cruise, koser seg med frozen yogurt i New York under korona. FOTO: NTB
SÅ LIKE: Katie Holmes og datteren Suri Cruise, som hun har med Tom Cruise, koser seg med frozen yogurt i New York under korona. FOTO: NTB Vis mer
KATIE HOLMES OG TOM CRUISE: De var et av Hollywoods hotteste par, men så fikk hun nok av ektemannens hengivenhet til Scientologikirken. Bildet av Katie Holmes, Tom Cruise og datteren Suri ble tatt i Italia i 2006. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Ble hos faren

Etter skilsmissen i 2001 flyttet Nicole Kidman tilbake til Australia, mens Bella og Connor ble hos faren.

Barna skal ha fortsatt som medlemmer i scientologikirken, og Bella har i en kampanje fortalt at menigheten «reddet livet hennes».

Broren Connor skal ifølge The Sun bo i en luksuriøs leilighet i Florida eid av scientologikirken.

KJENDISBARN: Isabella og Connor er adoptivbarna til Tom Cruise From fra ekteskapet med Nicole Kidman. Her fra det felles utdrikningslaget til faren og Katie Holmes, i forkant av bryllupet i Roma. FOTO: NTB.
KJENDISBARN: Isabella og Connor er adoptivbarna til Tom Cruise From fra ekteskapet med Nicole Kidman. Her fra det felles utdrikningslaget til faren og Katie Holmes, i forkant av bryllupet i Roma. FOTO: NTB. Vis mer

– Jeg elsker dem

Kidman har to døtre med sin nye ektemann, countrymusiker Keith Urban, og paret bor i Nashville. Ryktene skal ha det til at Nicole ikke ble invitert da sønnen Connor giftet seg med et medlem av scientologikirken.

Da Nicole ble intervjuet i det australske magasinet Who i 2018 sa hun følgende om sine eldste barns tro:

– De er i stand til å ta egne avgjørelser. De har valgt å forbli scientologer, og det er min oppgave som mor å elske dem. Jeg er et eksempel på en slik toleranse, uavhengig av hva barnet ditt gjør må barnet vite at det er elsket, og jeg er åpen for alt.

I 2012 sa Bella til New Idea Magazine:

– Jeg elsker moren min. Hun er moren min. Hun er skjønn. Vi treffes iblant og vi snakker sammen.

Kunstner

Bella bor i London og er gift med en IT-konsulent. Da hun ut selfien hadde hun rundt 7000 følgere på Instagram, og er dermed ingen megastørrelse i den sammenheng.

Hun etablerer seg som kunstner, og legger ut bilder av sine tegninger og illustrasjoner. I tillegg designer hun telefondeksel, som hun promoterer på Instagram.

Men da kjendisdatteren la ut den uventede selfien, vekket det ekstra oppsikt, og kommentarfeltet spriket fra hyllester for at hun våger å være seg selv, til ondsinnede kommentarer om at hun er hjernevasket og indoktrinert av scientologikirken.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer