Kjendisdatter:

Kjenner du igjen denne kjendisdatteren?

Du skal ha et trent øye for å dra kjensel på henne.

UKJENT ANSIKT: Hun har holdt seg skjult fra offentligheten, og er dermed ikke en man umiddelbart kan plassere. FOTO: Skjermdump Instagram
UKJENT ANSIKT: Hun har holdt seg skjult fra offentligheten, og er dermed ikke en man umiddelbart kan plassere. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Hun ble adoptert av to av verdens største kjendiser i 1992, og lenge ble hun skjermet for mediene. Foreldrene var begge Hollywoodskuespillere og giftet seg i 1990, men gikk hver til sitt i 2001, etter elleve års ekteskap.

Der mange kjendisbarn lever et liv i offentligheten og med barndommen rikt dokumentert på sosial medier, har denne jenta og den yngre broren hennes levd heller tilbaketrukket.

– Alt jeg ønsket meg

Det kan ikke sies om foreldrene. Da moren giftet seg med en av Hollywoods største stjerner, sa hun til people.com:

– Han tok pusten fra meg. Jeg ble dypt og lidenskapelig forelsket. Og hele planen min for hva jeg ønsket meg i livet var bare: «Glem det. Dette er det rette». Jeg var helhjertet oppslukt av det.

Skilsmissen noen år senere skal ha kommet som lyn fra klar himmel. Mannen hadde dessuten et oppsiktsvekkende engasjement i den kontroversielle scientologikirken, og er for øvrig sist sett på vestlandet, under en filminnspilling velsignet av Abid Raja og Erna Solberg.

Tre halvsøsken

Vi snakker selvsagt om datteren til Tom Cruise og Nicole Kidman. Isabella Kidman Cruise (28) går til daglig under navnet Bella.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer