Sympatisk superstjerne

Kjenner du igjen denne unge mannen?

Alle har begynt et sted. Og dette må vel sies å være en flying start …

UNG TRIO: Dean O'Gorman og Chris Conrad på hver sin side av den 18 år gamle skuespilleren som snart skulle bli en av Hollywoods aller største stjerner. FOTO: Splash News/NTB
UNG TRIO: Dean O'Gorman og Chris Conrad på hver sin side av den 18 år gamle skuespilleren som snart skulle bli en av Hollywoods aller største stjerner. FOTO: Splash News/NTB


Vis mer
Publisert

Da 18-åringen kom inn på filmsettet på slutten av 90-tallet, til en av de mest ettertraktede unge rollene i Hollywood, hadde han utkonkurrert mange andre håpefulle tenårings-skuespillere i filmbyen. Og det sier ikke lite, i en industri der tilfanget av nye fjes nærmest er ubegrenset, og film og TV på den tiden var porten inn til stjernestatus, lenge før sosiale medier gjorde sitt inntog.

Helt ukjent var den unge mannen ikke. Han var født i Canada, og hadde som 13-åring begynt sin karriere i programmet Mickey Mouse Club, i likhet med stjerner som Britney Spears, Christina Aguilera og Justin Timberlake. Fra han var 15 til han var 18 år var han å se i en rekke TV-serier.

Men hovedrollen han nå hadde fått, var uten tvil den til nå største. TV-serien som skulle spilles inn var en oppfølger til seriesuksessen Herkules – the legendary journey, og vår venn skulle spille Herkules som ung mann, i serien Young Hercules.

Utpreget ydmyk

En som var til stede første dag av innspillingen, var medskuespiller Chris Conrad, mannen til høyre på bildet. Conrad har siden vært å se i en rekke filmer, men det må være lov å si at hans karriere ikke har nådd de samme astronomiske høyder som den til vår venn.

Ifølge Splash News husker Conrad første dag på jobb med sin nye kollega slik:

I det øyeblikket han kom inn på settet, var det åpenbart at han ville bli en av de nye store stjernene i Hollywood.

Conrad minnes videre at den nye stjernen utpreget seg som ydmyk, blottet for arroganse, at han var opptatt av å hjelpe andre og å bli kjent med filmteamet og de andre skuespillerne.

NAVN: Flere kjente Hollywood-stjerner heter noe helt annet enn det vi er vant til å kalle dem. VIDEO: KK Vis mer

Nominasjoner i kø

Over to tiår senere har mannen vi er ute etter spilt i hele 29 Hollywood-produksjoner. Listen over internasjonale nominasjoner og utmerkelser er for lang til å ramses opp, men tar man bare de amerikanske, har vår venn to Oscar-nominasjoner, fem Golde Globe-nominasjoner, hvorav en seier, og fire nominasjoner til Screen Actors Guild Awards (SAGA).

Noen av filmene han har medvirket i, og som også har gitt ham både priser og nominasjoner, er Half Nelson, Lars And the real Girl, The Big Short og ikke minst La La Land.

Om du ikke tok ham allerede på smilet, har du sikkert skjønt det nå. Mannen vi er ute etter er: Ryan Gosling (40).

SYMPATISK SUKSESS: Ryan Gosling ankommer Critics' Choice Awards i Santa Monica i 2016. Listen er lang over alle nominasjoner og priser Gosling har mottatt. FOTO: REUTERS/Danny Moloshok/NTB
SYMPATISK SUKSESS: Ryan Gosling ankommer Critics' Choice Awards i Santa Monica i 2016. Listen er lang over alle nominasjoner og priser Gosling har mottatt. FOTO: REUTERS/Danny Moloshok/NTB Vis mer

Privat av seg

Til tross for den svimlende suksessen skal Ryan ha beholdt sine gode verdier, melder Splash. Privat har han vært gift med skuespiller Eva Mendes siden 2011.

GIFT: Ryan Gosling og Eva Mendes giftet seg i 2011. FOTO: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB
GIFT: Ryan Gosling og Eva Mendes giftet seg i 2011. FOTO: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB Vis mer

Sammen har de døtrene Esmerelda and Amada. Paret har imidlertid i stor grad skjermet barna fra pressen, og selv går Ryan for å være ganske privat av seg.

LYKKE: Ryan Gosling med datteren Esmeralda, som ble født i 2014. I tillegg har Ryan og kona Eva Mendes datteren Amada. FOTO: Splashnews/NTB
LYKKE: Ryan Gosling med datteren Esmeralda, som ble født i 2014. I tillegg har Ryan og kona Eva Mendes datteren Amada. FOTO: Splashnews/NTB


Vis mer

Det kom derfor som en overraskelse da hans gamle kollega fra Young Hercules, Chris Conrad, lettet på sløret om sitt første møte med den gryende stjernen.

Ifølge Splash News uttalte Konrad at Gosling visste at han hadde talent til å bære hele showet og vel så det. Likevel betraktet han aldri sin rolle som viktigere enn noen av de andres.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer