Barnestjerner

Kjenner du igjen disse to barnestjernene?

De var begge superstjerner så langt som til Tyskland. Gjensynsgleden var stor da de to barnestjernene møttes igjen 50 år senere.

BARNESTJERNER: De møttes første gang da de var ti og åtte år gamle, og begge allerede hadde rukket å bli etablerte superstjerner. FOTO: Instagram
BARNESTJERNER: De møttes første gang da de var ti og åtte år gamle, og begge allerede hadde rukket å bli etablerte superstjerner. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

KK skriver stadig om kvinners livsvalg, og om små og store karrierer. Og to som definitivt har hatt en pangstart på arbeidslivet er disse to damene.

Mens den ene fikk hjerter til å smelte rundt i hele Europa med sin skjønnsang og sjarmerende smil, tok den andre verden med storm da hun spilte en jente med framfus vesen og et fravær av autoritetsangst som traff tidsånden.

De to jentene var henholdsvis åtte og ti år gamle da karrierene deres var på sin høyde, og selv om de kom fra hvert sitt land, hadde de allerede møttes. Det var mens de begge opptrådte på Tønsbergmessen i 1969, at de to fant jentene fant hverandre, og sammen løp rundt på tivoli med livvakter på slep – og endte opp med å brevveksle i tiden etterpå, skriver en av dem i et instagraminnlegg i september 2022.

Vanskelig barndom

KK har tidligere skrevet om at barndommen til den ene av dem ikke alltid var like lett, og at hun iblant måtte søke tilflukt hos naboen. Hun giftet seg siden med en av verdens mest kjente musikere, og fikk to barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer