Hollywood-kjekkas

Kjenner du igjen han her?

Vi blir alltid glad av at alle superstjerner har startet et sted de også.

SMIIL: Eller ikke smil til kameraet, for det kameraet er det noe seriøst galt med! (Uten av vi skal røpe for mye av handlinger her) FOTO: Netflix
SMIIL: Eller ikke smil til kameraet, for det kameraet er det noe seriøst galt med! (Uten av vi skal røpe for mye av handlinger her) FOTO: Netflix Vis mer
Publisert

Ok, her kommer et par gode nyheter på en gang. Er du blant dem som elsket bokserien for barn som het «Grøsserne»? Originaltittelen var «Goosebumps» skrevet av den amerikanske serieforfatteren R.L Stine, og flere av disse bøkene, med deilige titler som «Drepende pianotimer» og «Ligg unna kjelleren del 1 og 2» ble det også lagd tv-serie av på 90-tallet (som ble vist på Nickelodeon) og som skremte livsskiten av en hel del av oss.

Her kommer gladnyhetene:

Den serien er nå tilgjengelig på Netflix! Så for alle som lengter tilbake til en tid der midtskill og collegegensere var grunnskostyme i alle serier vi fulgte med på, er dette et deilig gjensyn.

I tillegg er det jo deilig med «grøss som også er litt koselig fordi det er så lenge siden»-kategorien, i motsetning til alt det som er så skummelt i dag at man må gjennom en mental detox for å tørre å gå i egen vaskekjeller igjen. Men nok om det!

Del to av gladnyheten er serien også byr på et deilig stjernemøte som vi helt hadde glemt, der vi satt stive av skrekk bak sofaputene.

Sjølvaste Ryan Gosling (38) dukker opp som Greg i episoden «Smil til døden», der han finner et nytt kamera i et skummelt hus som tar bilder som ikke virker virkelige, og i det hele tatt bringer det kameraet til Greg bare med seg elendighet, han burde selvsagt bare ha latt det ligge, men dere vet hvordan det er.

Vi elsker uansett looken til Ryan Gosling her, som er omtrent 16 år og lykkelig uvitende om at han kom til å bli en av verdens mest populære Hollywood-skuespillere noen år senere.

FOTO: NTB Scanpix
FOTO: NTB Scanpix Vis mer

For øvrig venter vi i spenning på musikalversjonen av «The Notebook»!

Du vet den filmen som kom for femten år siden med Ryan Gosling (38) og Rachel McAdams (40) i hovedrollene, i en kjærlighetshistorie som får selv et steinansikt til å krakkelere og revne av krampegråt?

JA, ALT BLIR MER ROMANTISK I REGNET: Noe vi fikk bekreftet i denne scenen av The Notebook. FOTO: Filmweb
JA, ALT BLIR MER ROMANTISK I REGNET: Noe vi fikk bekreftet i denne scenen av The Notebook. FOTO: Filmweb Vis mer

Den filmen (eller boka av Nicholas Sparks som filmen er basert på) skal det bli Broadway-musikal av, men foreløpig er det ikke annonsert hvem som skal synge og danse i ledene roller, melder CNN.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer