Halloween 2019:

Kjenner du igjen kjendisene?

Stjernene tar den som alltid helt ut!

ELLEVILT KOSTYME: Kjendisene sparer ikke på kruttet under Halloween-feiringen. Ser du hvem det er? Foto: NTB Scanpix
ELLEVILT KOSTYME: Kjendisene sparer ikke på kruttet under Halloween-feiringen. Ser du hvem det er? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Halloween er over for denne gang, og som alltid har flere av kjendisene brukt mye tid på å planlegge årets kostyme.

Blant dem som er mest kjent for nettopp dette, er den tyske supermodellen Heidi Klum (46). År etter år venter vi i spenning på å se hva 46-åringen finner på, og hun skuffer sjelden.

LES OGSÅ: Inspirasjon til Halloween-sminke

I år valgte Klum å gjøre seg klar foran et hav av mennesker. For å få på seg det svært detaljerte kostymet, måtte modellen ha en rekke mennesker rundt seg. Hun har lagt ut både bilder og videre underveis på Instagram. Det er ganske så sprøtt!

LES OGSÅ: Kjendisbarnas unike navn

Ikke til å kjenne igjen

Men det var ikke bare Heidi Klum som var på fest under årets Halloween-feiring! Kjendiser i både inn- og utland har brukt god tid på sine gjennomførte antrekk.

Her til lands hadde Alexandra Joner stelt i stand til fest, og flere kjente fjes hadde tatt turen. Men det var ikke like lett å kjenne igjen disse fjesene på den røde løperen denne gangen. Vi slet spesielt med personen som hadde kledd seg ut som Voldemort. Bare se her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer