Nissene i bingen

Kjenner du igjen «Nissene i bingen»-stjernene?

To av dem har bemerket seg i populære serier hos kanalkonkurrentene.

NISSENE I BINGEN: Julekalenderen Nissene i bingen er blitt en gedigen suksess, og flere kjente skuespillere og komikere spiller i den fiktive realityserien. FOTO: Discovery+
NISSENE I BINGEN: Julekalenderen Nissene i bingen er blitt en gedigen suksess, og flere kjente skuespillere og komikere spiller i den fiktive realityserien. FOTO: Discovery+ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tradisjonen tro er vi mange som benker oss foran julekalendre på TV i adventstiden, for å telle ned dagene til jul.

Nytt av året er den fiktive reality-serien Nissene i bingen på Discovery+ og TVNorge, der en gjeng med single folk skal danne par, gjøre tradisjonelle - og utradisjonelle juleting foran kamera - og til slutt skal et av parene ende opp som vinnere av adventsreality-serien.

Etter én uke hadde 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og Discovery+, ifølge tall fra kanalen.

Mange av karakterene som går igjen er folk vi har sett i de tidligere julekalendrene Nissene på Låven (2001) og Nissene over skog og hei (2011) - skapt av Espen Eckbo og Kristian Ødegård, som begge hadde roller i seriene.

Førstnevnte har flere av rollene i årets TV-konsept.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer