MILEY CYRUS: Hele verdens Miley Cyrus som ung!
MILEY CYRUS: Hele verdens Miley Cyrus som ung! Vis mer

Miley Cyrus:

Kjenner du igjen popstjerna?

24-åringen har gått gjennom litt av en stilforandring - og er nok en gang aktuell med ny musikk.

Publisert

Det er ingen tvil om at Miley Cyrus (24) har vært mye snakket om de siste årene. (Bare se den utrolige stilforandringen i bildeserien litt lengre ned i saken!)

Den tidligere Disney og «Hannah Montana»-stjerna skapte overskrifter verden over tilbake i 2013, da det ble slutt mellom hun og Liam Hemsworth (som nå forøvrig har funnet tilbake til hverandre - yey!). Men det var ikke bare bruddet som ble mye omtalt, den drastiske stilforandringen falt heller ikke i god smak hos pressen eller fans, det gjorde heller ikke det sexy image hun gikk for - se bildeserie nederst i saken!

Ja, barnestjernen ble som oss alle andre voksen, men for mange ble den skandaleløse twerke-opptrednen med Robin Thicke på MTV Video Music Awards, samt nakenscenene i musikkvideoen til «Wrecking Ball», litt vel mye.

Albumet «Bangerz» fra 2013 fikk lunkne anmeldelser - selv om det ikke var overraskende at albumet tydelig var et slags opprør mot barnestjernen hun var. Etter en tid med mye Miley på alles lepper, ble det derimot litt mer stille. I 2015 kom skiva «Miley Cyrus & Her Dead Pets», som btw så å si gikk hus forbi undertegnende, og som heller ikke fikk anmelderne til å juble. Med andre ord; det er nærmere fem år siden hun ga ut noe minneverdig musikk!

LES OGSÅ: Miley Cyrus gjør som Julia Roberts!

Men så, takk Gud, kom mai 2017 og Miley var tilbake. Lakk, lær og lateks er lagt på hylla og 24-åringen kom med singelen «Malibu» som helt klart viser en helt annen, sårbar side av popstjerna.

Natt til mandag (norsk tid) var det duket for Teen Choice Awards i Los Angeles, en prisutdeling hvor man feirer årets prestasjoner innen popkultur. Miley Cyrus skulle motta den gjeveste prisen, Ultimate Choice Award, men til alles fortvilelse trakk hun seg i siste liten.

Da tok hun til Instagram for å forklare seg - med dette herlige bildet:

<strong>UNG:</strong> Miley Cyrus delte dette bildet på Instagram nylig. Hun slipper nemlig singelen «Younger Now» - og skal vi tro dette bildet er dette kanskje coveret til singelen. FOTO: Skjermdump Instagram
UNG: Miley Cyrus delte dette bildet på Instagram nylig. Hun slipper nemlig singelen «Younger Now» - og skal vi tro dette bildet er dette kanskje coveret til singelen. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

- Til mine kjære fans og alle dere som ser på Teen Choice! Jeg vil takke dere fra bunnen av mitt hjerte for at jeg nå mottar Ultimate Choice Award. Jeg er så sykt lei meg for at jeg ikke kunne delta på showet, da jeg hadde alle intensjoner om å stille opp for å motta og feire denne prisen med dere, skriver hun og legger til at hun hadde satt opp en «urealistisk timeplan for seg selv».

Den «urealistiske timeplanen» er kanskje verdt det for mange av fansen - for nå slipper hun den nye låta «Younger Now» og tilhørende musikkvideo.

Fikk du forresten med deg at Miley Cyrus havnet i strid med Dolce & Gabbana? Jepp, er det én ting har fortsatt ikke forandret seg, så er det at Miley alltid deler sin mening.

Miley Cyrus har gått fra å være barnestjerne til å bli popstjerne. Her kan du se den utrolige stilforandringen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer