Kjenner du igjen sangstjernen?

Mye har skjedd siden karrieren tok av i 2012.

FORANDRET SEG: Vi kjente ikke igjen sangeren i disse nye bildene! Foto: Ellos
FORANDRET SEG: Vi kjente ikke igjen sangeren i disse nye bildene! Foto: Ellos Vis mer
Publisert

Det var ingen i redaksjonen som klarte å gjette riktig da jeg spurte om de kjente igjen denne stjerna! Det er kanskje ikke så rart siden artistens look har forandret seg stort siden vi først ble kjent med henne i 2012.

Da så vi henne nemlig med vind i panneluggen og det lange, mørke håret. Barføtt sto hun på scenen og i eufori fremførte hun en låt som skulle få hele Sverige - og Europa - til å juble.

LES OGSÅ: Sminkefri Celine Dion i ny musikkvideo

Ja, vi snakker selvfølgelig om Euphoria-sangeren Loreen. Hun er nå aktuell i en ny kampanje for Ellos, og KK har dermed mottatt de ferske bildene av sangstjernen. Det lange, mørke håret er helt borte, og det gjorde det vanskelig for oss å kjenne igjen 35-åringen.

2012: Loreen vant Eurovision med låta Euphoria. Foto: Scanpix
2012: Loreen vant Eurovision med låta Euphoria. Foto: Scanpix Vis mer
LOREEN: Artisten er aktuell i ny kampanje for Ellos. Foto: Ellos.
LOREEN: Artisten er aktuell i ny kampanje for Ellos. Foto: Ellos. Vis mer

Nå har hun blondt, kort hår, men sangstemmen er der fremdeles. Siden 2012 har Lorine Zineb Noka Talhaoui, bedre kjent under artistnavnet Loreen, sluppet flere låter. Deriblant «Paper Light» fra 2015 og «Statements» fra 2017.

Nå er hun å se i Ellos' nye høstkampanje som har som mål å omfavne mangfold og inkludering. I den anledning har Julia Jonas skrevet låta «Walk With Me», fremført av ingen ringere enn Loreen.

Karrieren hennes startet for fullt da hun deltok i svenske Idol i 2004. Deltakelsen endte med en fin fjerdeplass. Året etter slapp hun en singel sammen med bandet Rob'n'Raz, men det var først i 2012 at det hele virkelig tok av.

I 2017 bestemte Sverige seg for å sende Loreen nok en gang ut på Eurovision-eventyr med låta «Statements». Denne gangen gikk det derimot ikke like bra for svenskene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer