Kjenner du igjen superstjernen?

Forvandlet looken for ny filmrolle!

MYSTISK: Det er slett ikke lett å dra kjensel på det profilerte fjeset som gjemmer seg bak masken – og den nye sveisen. FOTO: NTB
MYSTISK: Det er slett ikke lett å dra kjensel på det profilerte fjeset som gjemmer seg bak masken – og den nye sveisen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hun ble født i New York i 1986 og har italienske røtter. Hennes musikalske talent, som hun er best kjent for i dag, fikk skinne allerede da hun var fire år gammel og begynte med pianotimer.

Ungjenta passet ikke helt inn på skolen. Hun ble ertet for å «enten være for utfordrende og provoserende eller for eksentrisk».

Men det kan virke som at hun bestemte seg for å vise bøllene akkurat hvor lite hun brydde seg. I senere år har hun nemlig gjort levebrød av å være nettopp utfordrende, provoserende og eksentrisk.

Hvem kan vel glemme da hun dukket opp i en kjole laget av kjøtt under MTV Video Music Awards i 2010? Snakk om å lage popkulturell historie!

Du har kanskje gjettet at det er snakk om selveste Stefani Joanne Angelina Germanotta – bedre kjent som hele verdens Lady Gaga (34).

Ugjenkjennelig på nye bilder

Men det er ikke bare garderoben hennes som til stadighet har vekket oppsikt. Hun er også kjent for å bytte hårfarge (les: som regel i form av en parykk) oftere enn de fleste av oss bytter sokker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer