Kjenner du igjen superstjernen?

Forvandlet looken for ny filmrolle!

MYSTISK: Det er slett ikke lett å dra kjensel på det profilerte fjeset som gjemmer seg bak masken – og den nye sveisen. FOTO: NTB
MYSTISK: Det er slett ikke lett å dra kjensel på det profilerte fjeset som gjemmer seg bak masken – og den nye sveisen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hun ble født i New York i 1986 og har italienske røtter. Hennes musikalske talent, som hun er best kjent for i dag, fikk skinne allerede da hun var fire år gammel og begynte med pianotimer.

Ungjenta passet ikke helt inn på skolen. Hun ble ertet for å «enten være for utfordrende og provoserende eller for eksentrisk».

Men det kan virke som at hun bestemte seg for å vise bøllene akkurat hvor lite hun brydde seg. I senere år har hun nemlig gjort levebrød av å være nettopp utfordrende, provoserende og eksentrisk.

Hvem kan vel glemme da hun dukket opp i en kjole laget av kjøtt under MTV Video Music Awards i 2010? Snakk om å lage popkulturell historie!

Du har kanskje gjettet at det er snakk om selveste Stefani Joanne Angelina Germanotta – bedre kjent som hele verdens Lady Gaga (34).

SUPERSTJERNE: Lady Gaga er en av de aller største stjernene vi har. Her er hun avbildet under en prisutdeling i 2016. FOTO: NTB
SUPERSTJERNE: Lady Gaga er en av de aller største stjernene vi har. Her er hun avbildet under en prisutdeling i 2016. FOTO: NTB Vis mer

Ugjenkjennelig på nye bilder

Men det er ikke bare garderoben hennes som til stadighet har vekket oppsikt. Hun er også kjent for å bytte hårfarge (les: som regel i form av en parykk) oftere enn de fleste av oss bytter sokker.

Vi har sett henne med oransje, blondt, rosa, grønt, gult, lilla ...

Nå har hun gått for en med nedtonet, mørk nyanse.

LES OGSÅ: Julia Roberts, Sarah Jessica Parker, Marilyn Monroe: Slik ser kjendiskvinnene ut uten signaturhårfargen sin

FØR: Dette er bare et lite utvalg av hårfargene og sveisene vi har sett Lady Gaga med gjennom årene. FOTO: NTB
FØR: Dette er bare et lite utvalg av hårfargene og sveisene vi har sett Lady Gaga med gjennom årene. FOTO: NTB Vis mer

Denne uken ble 34-åringen fotografert med brunt hår da hun forlot hotellet sitt i Roma.

Sangeren, som også har blitt skuespiller, er i Italia for å spille inn scener til filmen «Gucci».

Handlingen er basert på ekte hendelser og forteller historien om hvordan sosietetskvinnen Patrizia Reggiani planla mordet på eks-mannen Maurizio Gucci – som er barnebarnet til Gucci-grunnleggeren Guccio Gucci.

Gaga portretterer Reggiani, mens rollen som Maurizio spilles av Adam Driver (37). Driver var sist i vinden da han spilte mot Scarlett Johansson (36) i kritikerroste «Marriage Story» i 2019.

INKOGNITO PÅ JOBB: Med både ny sveis og munnbind, får nok Lady Gaga gå mer i fred i Romas gater enn hun er vant til. FOTO: NTB
INKOGNITO PÅ JOBB: Med både ny sveis og munnbind, får nok Lady Gaga gå mer i fred i Romas gater enn hun er vant til. FOTO: NTB Vis mer

Hun gjør opp for den litt mer diskré hårfargen med et par svært så ikke-diskre sko:

I KJENT STIL: Det er ikke så mye kjøttkjoler å se lenger, men Lady Gaga setter alltid sitt distinkte preg på antrekk. FOTO: NTB
I KJENT STIL: Det er ikke så mye kjøttkjoler å se lenger, men Lady Gaga setter alltid sitt distinkte preg på antrekk. FOTO: NTB Vis mer

Hundene ble kidnappet

Superstjernen ser ut til å være i godt humør på de ferske bildene. Hun har dog vært gjennom noen tøffe uker.

I slutten av februar kom nyheten om at Gagas hundepasser lå på sykehuset med skuddskader. Han ble overfalt i Los Angeles mens han gikk tur med sin profilerte sjefs tre hunder.

Deretter skal gjerningspersonene ifølge nettstedet 730.no ha kidnappet to av hundene, mens den tredje rømte.

Superstjernen utlovet dusør på 500.000 dollar – som tilsvarer i overkant av fire millioner norske kroner – til personen(e) som gjenforente henne med det hun omtaler som sine «beste venner».

Tre dager etter den dramatiske hendelsen, ble hundene heldigvis funnet i bånd i en bakgate i Los Angeles. Alle skal ha vært friske og raske.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer