Audition:

Kjenner du igjen superstjernene?

Av ren nysgjerrighet har vi gravd frem syv kjendisers gamle auditions.

IMPONERTE FRA FØRSTE STUND: Slik så det ut da Rachel McAdams prøvespilte for rollen som Allie i 
«The Notebook» fra 2004. FOTO: YouTube
IMPONERTE FRA FØRSTE STUND: Slik så det ut da Rachel McAdams prøvespilte for rollen som Allie i «The Notebook» fra 2004. FOTO: YouTube Vis mer
Publisert

Blake Lively i «Gossip Girl», Rachel McAdams i «The Notebook», Jason Momoa som Khal Drogo i «Game of Thrones»…Vi har alle sett stjernene briljere i de ikoniske rollene på skjermen, men har du noen gang lurt på hvilke fremragende prestasjoner som skulle til for å slå ut hundrevis (kanskje tusenvis!) av andre skuespillere som kjempet om samme jobb?Dét har vi, og nettopp derfor – av ren nysgjerrighet – har vi gravd frem syv kjendisers gamle auditions.Pssst: Vår favoritt må være videoen av Henry Thomas. Den lille gutten, kjent fra «E. T.», var bare ni år gammel da han prøvespilte foran regissør Steven Spielberg – og resultatet er helt fantastisk…

Blake Lively

Blake Lively er Serena van der Woodsen, Serena van der Woodsen er Blake Lively. Vi kunne ikke sett for oss noen andre i rollen som den privilegerte ungjenta fra Upper East Side!

Jason Momoa

Jason Momoa ga Khal Drogo en råskap (et trekk som var helt essensielt for rollen som krigsherren) de færreste kan levere. På tross av den fantastiske skuespillerprestasjonen måtte Khal Drogo bøte med livet i siste episode av første «Game of Thrones»-sesong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.