Audition:

Kjenner du igjen superstjernene?

Av ren nysgjerrighet har vi gravd frem syv kjendisers gamle auditions.

IMPONERTE FRA FØRSTE STUND: Slik så det ut da Rachel McAdams prøvespilte for rollen som Allie i 
«The Notebook» fra 2004. FOTO: YouTube
IMPONERTE FRA FØRSTE STUND: Slik så det ut da Rachel McAdams prøvespilte for rollen som Allie i «The Notebook» fra 2004. FOTO: YouTube Vis mer
Publisert

Blake Lively i «Gossip Girl», Rachel McAdams i «The Notebook», Jason Momoa som Khal Drogo i «Game of Thrones»…

Vi har alle sett stjernene briljere i de ikoniske rollene på skjermen, men har du noen gang lurt på hvilke fremragende prestasjoner som skulle til for å slå ut hundrevis (kanskje tusenvis!) av andre skuespillere som kjempet om samme jobb?

Dét har vi, og nettopp derfor – av ren nysgjerrighet – har vi gravd frem syv kjendisers gamle auditions.

Pssst: Vår favoritt må være videoen av Henry Thomas. Den lille gutten, kjent fra «E. T.», var bare ni år gammel da han prøvespilte foran regissør Steven Spielberg – og resultatet er helt fantastisk…

Blake Lively

Blake Lively er Serena van der Woodsen, Serena van der Woodsen er Blake Lively. Vi kunne ikke sett for oss noen andre i rollen som den privilegerte ungjenta fra Upper East Side!

Jason Momoa

Jason Momoa ga Khal Drogo en råskap (et trekk som var helt essensielt for rollen som krigsherren) de færreste kan levere. På tross av den fantastiske skuespillerprestasjonen måtte Khal Drogo bøte med livet i siste episode av første «Game of Thrones»-sesong.

LES OGSÅ: Slik ser «Game of Thrones»-skuespillerne ut i virkeligheten

Alyson Hannigan

«This one time at bandcamp…»

Hvem kan vel glemme korpsnerden Michelle fra «American Pie»? Alyson Hannigan, som senere opplevde enorm suksess gjennom TV-serien «How I Met Your Mother», var perfekt for rollen – og dét beviste hun også på audition:

Rachel McAdams

«The Notebook» er nok en favoritt hos mange; det skal mye til for å ikke bli rørt av den turbulente kjærlighetshistorien om Allie og Noah… Mon tro om filmen hadde blitt like populær med andre skuespillere?

Kanskje, kanskje ikke – men det er ingen tvil om at den fantastiske kjemien mellom Ryan Gosling og Rachel McAdams (faktisk var den så bra at de ble kjærester i virkeligheten også) ga publikumsopplevelsen «det lille ekstra».

Se sistnevntes audition for rollen som Allie:

Henry Thomas

Tenk at Henry Thomas bare var ni år under denne auditionen? Vi forstår godt at Steven Spielberg ga unggutten jobben på stedet! (Man hører det spontane tilbudet komme på bordet helt på tampen av klippet under.)

LES OGSÅ: Dette var den mest populære filmen året du ble født

Aaron Paul

Visste du at Jesse egentlig bare skulle være med i første sesong av «Breaking Bad»? Slik ble det ikke. Aaron Pauls skuespillerprestasjon sørget for at karakteren var sentral gjennom hele serien!

Selena Gomez

I dag er hun et av verdens mest kjente fjes, men Selena Gomez har ikke oppnådd superstjernestatus ved å ligge på latsiden; hun startet nemlig karrieren allerede som syvåring i barne-TV-programmet «Barney & Friends», før hun etter hvert kapret en av hovedrollene i Disneys «Wizards of Waverly Place».

Se henne prøvespille for sistnevnte rolle som 11-åring:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer