Brad Pitt:

KK møtte Brad Pitt: - Det er viktig å tilgi seg selv

Etter tre år er han endelig tilbake. Nå ser Brad Pitt bare fremover.

BRAD PITT: KK har møtt Hollywood-skuespiller Brad Pitt. FOTO: NTB scanpix
BRAD PITT: KK har møtt Hollywood-skuespiller Brad Pitt. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

- Vi har alle ting vi bærer med oss, som vi angrer på, sier Brad Pitt (55).

Han har sixpencen dratt godt ned i pannen. Blonde hårlokker sniker seg ut i nakken. Skjeggstubbene er noen dager gamle og grå i tuppene.

- Men i stedet for å gruble og angre seg, bør man prøve å se ting fra et annet perspektiv. Det viktigste er å forstå sine egne handlinger, og å tilgi seg selv og andre, fortsetter Pitt, som tok en pause fra både filminnspillinger og media etter bruddet med Angelina Jolie (44) i 2016.

- Jeg funderer ikke så mye over retningen jeg har valgt i livet

I dag sitter han godt tilbakelent på et hotellrom i Los Angeles, og det kan virke som han har brukt de siste årene på å reflektere. Og med filmer som «Ad Astra» og «Once Upon A Time in Hollywood» kan man trygt påstå at 2019 er filmstjernens store comeback-år.

- Det føles egentlig som en videreføring av det jeg begynte på for 30 år siden, smiler Pitt, når han blir spurt om sitt nye comeback på storskjermen.

Stjernen, som spiller avdanka stuntmann i Tarantinos film og romfarer i «Ad Astra», slo som kjent gjennom i bar overkropp og cowboyhatt i sengen med Geena Davis i «Thelma and Louise» i 1991.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer