KK.no med rakettvekst

Øker med nesten 20 prosent på siste måling.

KK.no øker med nesten 20 prosent. Foto: Caroline Roka
KK.no øker med nesten 20 prosent. Foto: Caroline Roka Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag slapp Mediebedriftenes Landsforening (MBL) sine kvartalstall, som er en oversikt over norske mediers offisielle dekningstall, ukentlige trafikkmålinger og annen offentlig tilgjengelig statistikk.

KK.no gjør en strålende måling og er sammen med blant annet Se og Hør de som øker mest blant de store merkevarene. Fra 4 kvartal i 2021 til kvartal 1 i 2022 har KK.no en vekst på 18,3 prosent, mens fra kvartal 1 til kvartal 1 vokser nettsiden med hele 26 prosent.

- Dette føyer seg inn i rekken av mange gledelige nyheter for KK! For snaut to uker siden ble vi kåret til «Årets Magasin», og å få krydre det med en helt fantastisk digital vekst er utrolig motiverende for oss, sier Ingeborg Heldal, ansvarlig redaktør i KK.

- At flere og flere oppsøker KK.no gjør at vi nå virkelig befester posisjonen vår som det største og viktigste kvinnemagasinet i Norge.

- KK er det mest komplette kvinnemagasinet

Da norges gjeveste mediepriser ble delt ut under Mediebedriftenes Landsforenings tidligere i mai, stakk KK av med prisen for «Årets Magasin».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer