David Beckham

KK.no-redaksjonen har diskutert: Den ultimate kjekkaslisten er her!

Er du enig?

Publisert
Sist oppdatert

Over lunsjen her om dagen kom en av oss i KK.no-redaksjonen i fare for å stille spørsmålet: «Hvem synes egentlig dere at er verdens hotteste mannlig kjendis?» - og da var diskusjonen i gang.

For hvordan kan man egentlig definere hvem det er av ALLE de digge, talentfulle, kjekke internasjonale kjendismennene der ute som fortjener førsteplassen? Det er faktisk umulig; så derfor satte vi helle sammen den ultimate «Topp 10»-listen for deg. Enjoy!

Ryan Gosling (35)

Vi elsker at han spiller litt dum-snille roller som for eksempel «Lars» i «Lars and the Real Girl» (2007) og «Luke» i «The Place Beyond the Pines». Og hallo, rollen i «Drive» gjør han jo bare på den hotteste måten ever. Vi har fremdeles ikke helt kommet over at han er pappa til lille Esmeralda Amada (1), som han har med kjæresten Eva Mendes (41).

Alexander Skarsgård (39)

Den kjekke svensken har ikke bare tatt Hollywood med storm, han har også vippet oss i KK.no-redaksjonen av pinnen. Ikke bare spiller han bra og ser flott ut, han snakker jo også amerikansk på en måte som får oss til å tro at han alltid har bodd over dammen. Men det har han ikke - han er jo tross alt fra lille Vällingby i Stockholm. Men det er alltid deilig med litt skandinavisk blod i Hollywood.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer