David Beckham

KK.no-redaksjonen har diskutert: Den ultimate kjekkaslisten er her!

Er du enig?

Publisert
Sist oppdatert

Over lunsjen her om dagen kom en av oss i KK.no-redaksjonen i fare for å stille spørsmålet: «Hvem synes egentlig dere at er verdens hotteste mannlig kjendis?» - og da var diskusjonen i gang.

For hvordan kan man egentlig definere hvem det er av ALLE de digge, talentfulle, kjekke internasjonale kjendismennene der ute som fortjener førsteplassen? Det er faktisk umulig; så derfor satte vi helle sammen den ultimate «Topp 10»-listen for deg. Enjoy!

KK-REDASKJONEN: Fra venstre bak: Malin Gaden, Fredrik Antonsen, Darja Barannik, Adele Blystad, Hanne Remberg, Hillevi Forsman, Silje Førsund. I sofaen: Angelica Martinsen, Jan Thoresen, Gjyri Helén Werp, Ronja Rognmo (Malini Gaare Bjørnstad var fraværende da bildet ble tatt). Foto: Janne Rugland
KK-REDASKJONEN: Fra venstre bak: Malin Gaden, Fredrik Antonsen, Darja Barannik, Adele Blystad, Hanne Remberg, Hillevi Forsman, Silje Førsund. I sofaen: Angelica Martinsen, Jan Thoresen, Gjyri Helén Werp, Ronja Rognmo (Malini Gaare Bjørnstad var fraværende da bildet ble tatt). Foto: Janne Rugland Vis mer

Ryan Gosling (35)

Vi elsker at han spiller litt dum-snille roller som for eksempel «Lars» i «Lars and the Real Girl» (2007) og «Luke» i «The Place Beyond the Pines». Og hallo, rollen i «Drive» gjør han jo bare på den hotteste måten ever. Vi har fremdeles ikke helt kommet over at han er pappa til lille Esmeralda Amada (1), som han har med kjæresten Eva Mendes (41).

Alexander Skarsgård (39)

Den kjekke svensken har ikke bare tatt Hollywood med storm, han har også vippet oss i KK.no-redaksjonen av pinnen. Ikke bare spiller han bra og ser flott ut, han snakker jo også amerikansk på en måte som får oss til å tro at han alltid har bodd over dammen. Men det har han ikke - han er jo tross alt fra lille Vällingby i Stockholm. Men det er alltid deilig med litt skandinavisk blod i Hollywood.

Leonardo DiCaprio (41)

Denne hunken blir bare kjekkere og kjekkere med årene. Det er jo som om han ikke har forandret seg noe siden han spilte fattiggutten «Jack» i suksessfilmen «Titanic» (1997) for snart 20 år siden. I disse dager er han aktuell i filmen «The Revenant​», hvor han spiller den barske jegeren «Hugh Glass», og det er ingen tvil om at vi gleder oss til å se han kjempe seg tilbake til sivilisasjonen etter å ha blitt forlatt av kompisene sine. Om ikke han får Oscar nå, så vet ikke vi...

Tom Hardy (38)

Det nye stjerneskuddet spiller side om side med Leonardo DiCaprio i «The Revenant​», og den britiske kjekkasen gjør en god figur - i alle fall det vi har sett av filmen i traileren. Han har også gjort seg bemerket som barsking i filmer som «Mad Max», «Legend» og «The Dark Knight Rises»​, og det er ingenting mer sjarmerende enn en Hollywood-skuespiller som egentlig snakker britisk.

Channing Tatum (35)

Alle i redaksjonen var enige om at det skjedde noe med oss da vi så Channing svinge seg på parketten i feelgood-filmen «Step Up» (2006) for 10 år siden. - Herregud, husker dere hvor tydelig man så kinnbeina hans da han tygget i filmen, eller? var det en av jentene i KK.no-redaksjonen som spontant utbrøt da vi kom inn på Channing Tatum. I dag har den erfarne danseren gjort seg opp en stor karriere som «kjekkas-som-spiller-kjekkas-på-film», og vi ble i fyr og flamme da vi så ham i «Magic Mike»-filmene! Hva er det med menn som kan danse??

Joe Manganiello (39)

Apropos «Magic Mike»-filmene og menn som kan danse - hallo, Joe! Den mørke barskingen tilhører uten tvil kategorien «en av verdens heiteste menn», og vi klarer ikke å få bildet av ham som kommer opp av vannet på South Beach bort fra netthinnen. Olala! 
I slutten av november giftet han seg med den råkule «Modern Family»-skuespilleren Sofia Vergara (43), og selv om hjertene våre blør fordi han nå er en tatt mann klapper vi i hendene for Hollywoods nye super-ektepar!

Idris Elba (43)

MØTTE IDRIS ELBA: KK.no-journalist Malini Gaare Bjørnstad møtte skuespiller Idris Elba på Ibiza i 2014. Han fortalte blant annet at han digger norske damer! Foto: Privat
MØTTE IDRIS ELBA: KK.no-journalist Malini Gaare Bjørnstad møtte skuespiller Idris Elba på Ibiza i 2014. Han fortalte blant annet at han digger norske damer! Foto: Privat Vis mer

Nok en britisk kjekkas i amerikanske fåreklær. Hvem hadde trodd at den ultrabarske amerikanske Baltimore-gangsteren «Stringer Bell» i kultserien «The Wire» (2002 - 2008) ble spilt av en brite? Ikke vi i alle fall. Men Idris har en utstråling som svært få har, og undertegnede ble fra seg av begeistring da hun møtte ham mens han snurret plater på et hotell på Ibiza for noen år siden. Ikke bare var han kjekk, men svært høflig også, og han kunne fortelle at han eeeelsker norske damer! Wee!

David Beckham (40)

Vi trenger ikke legge ut om hvor flott og kjekk og sexy og hot David Beckham er - det vet vi jo alle. Men når han attpåtil har vist seg å ha et pappahjerte av gull har vi i redaksjonen i alle fall smeltet for lenge siden. Det er noe med menn som viser at de setter barna først - og det er ingen tvil om at den tidligere fotballspilleren forguder sine fire små; Harper Seven (4), Cruz (10), Romeo (13) og Brooklyn (16).

Charlie Hunnam (35)

Oh lord! Om du ikke har fått med deg HBO-serien «Sons of Anarchy» (2008 - 2014) har du noe meeeget godt i vente! Den britiske skuespilleren spiller en amerikansk (hva er det med disse britene som spiller amerikanere??) leder for en fiktiv MC-klubb. I serien kjører han ikke bare rundt på motorsykkelen og holder kontrollen over MC-medlemmene, men det er også flere hete sexscener i filmen som.. ja.. Du må nesten se dem for å forstå hva vi mener. Nam!

Jamie Dornan (31)

Det var faktisk Charlie Hunnam som skulle ha spilt «Christian Grey» i den erotiske dramafilmen «Fifty Shades of Grey» (2015), men i stedet var det Jamie Dornan som tok over for Hunnam da han måtte spille ferdig «Sons of Anarchy». Da hadde kjekkasen allerede spilt i et par Hollywood-filmer, men det var den mye omtalte «Fifty Shades»-filmen som fikk folket til å sperre opp øynene. Og hvis du googler «Jamie Dornan + son» dukker det opp altfor mange søte og sjarmerende bilder av far og sønn. Smelt!

Se bilder av alle kjekkasene øverst i saken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer