Adele:

Kollapset bak scenen

- De måtte plukke meg opp, sier sangstjernen.

ADELE: Adele forteller ærlig om hendelsen fra scenen. Her fra Brit Awards i 2022. Foto: Tolga Akmen/AFP/NTB.
ADELE: Adele forteller ærlig om hendelsen fra scenen. Her fra Brit Awards i 2022. Foto: Tolga Akmen/AFP/NTB. Vis mer
Publisert

Adele (35) er for tiden fast inventar hos Caesars Palace i Las Vegas, hvor hun har et så kalt «residency» show. Som vil si at hun over en lengre periode holder konserter på samme sted.

Artisten har lenge vært ærlig om de kroniske smerter hun opplever i forbindelse med isjias, noe som også påvirker bevegeligheten hennes på scenen. Tilstanden er forårsaket av smerte som stråler ut fra isjiasnerven, og forårsaker ekstremt ubehag og smerter i bena og korsryggen.

Under en konsert i Las Vegas tar Adele til orde i en klar oppfordring om etter at fans har begynt å skade artister ved å kaste ting opp på scenen. Video: Twitter. Reporter: Anabelle Bruun/Dagbladet TV Vis mer

Under en av de siste konsertene fortalte 35-åringen at hun hadde kollapset bak scenen, som følge av smertene, skriver People.

- De måtte plukke hele meg opp fra gulvet, sa Adele fra scenen.

Adele har ved flere anledninger opplevd utfordringer som følge av smertene. Artisten hinket blant annet rundt på scenen under konserten hun holdt nyttårsaften.

- Jeg må være forsiktig nå, siden jeg sliter veldig med isjias, sa hun den gang.

Adele utdypet hinkingen i februar, og delte åpenhjertig at hun opptrådte med en oppløst skive i ryggraden.

- Er det noen andre på min alder som begynner å få dårlige knær? Jeg sliter med isjias i venstre ben og den ene skiven min er ikke der lenger. Den er slitt bort.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer