Tone Damli:

- Kommer aldri til å fri

Uttaler seg om fremtiden med samboeren i ny podkast-episode.

TI ÅR: Markus Foss og Tone Damli har vært sammen i et helt tiår. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TI ÅR: Markus Foss og Tone Damli har vært sammen i et helt tiår. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tone Damli (35) og Markus Foss (40) fant kjærligheten i 2013, og har siden den gangen vært et stødig kjendispar. Sammen har de to barn, Billie og Marlon, og en nydelig villa på Blommenholm i Bærum.

De to lever tilsynelatende et drømmeliv sammen, men det er én ting paret fremdeles har til gode å gjøre. Nemlig det å gifte seg. Etter ti år sammen har det ennå ikke forekommet noe frieri - noe Damli nå uttaler seg om.

I den seneste episoden av podkasten «Råning med Tone» svarer hun på ulike spørsmål fra lytterne. De spør om alt fra råd til leggerutiner for barna, hvordan det var å bli kjent som ungdom og om fremtiden med Foss.

Forteller ærlig

Et av spørsmålene 35-åringen svarer på er om hun selv kommer til å fri dersom kjæresten ikke får ut fingeren.

- Da kan jeg bare si at jeg kommer aldri til å fri, sier sangfuglen lattermildt og legger til:

- Jeg har tullet litt på Instagram med dette frierigreiene, og at jeg har så sykt lyst til det. Og ja, jeg har lyst til å gifte meg. Og jeg har sagt til Markus at jeg ikke kommer til å være grå brud, så hvis det skal skje må det skje før jeg er 40. Han har fem år på seg.

Se og Hør har tatt kontakt med Tone Damli for en kommentar til saken, men har foreløpig ikke fått svar.

Hadde elsket det

Videre forklarer Damli at hun spøker litt, og at hun er fornøyd med livet hun og samboeren har sammen. Hun anser det å ha fått to barn som en større forpliktelse enn å gifte seg, og bedyrer at det ikke er «et must» å stå brud.

- Men jeg hadde elsket å gifte meg. Stå hvit brud, se han inn i øynene og si at det er han jeg skal leve resten av livet med.

Foss og Damli har tidligere snakket med Se og Hør om giftermål, og da kunne førstnevnte fortelle at han ville spre livets gleder litt utover. Damli på sin side sa også den gangen at de ikke hadde det travelt.

- Vi blir ikke mer kjærester av å gifte oss, men det hadde vært en hyggelig bekreftelse. Det hadde stadfestet det enda hardere, uttalte artisten den gangen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer