Madonna

Kommer angivelig ut av skapet i ny video

«Hvis jeg bommer, er jeg skeiv», sier Madonna i TikTok-video, og bommer når hun skal kaste en truse i søppelkassa.

UT AV SKAPET?: Madonna antyder for fansen at hun er skeiv. FOTO: NTB
UT AV SKAPET?: Madonna antyder for fansen at hun er skeiv. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke bare utsagnene til Madonna som tidligere har indikert at den ikoniske popdronningen liker jenter.

Da hun på MTV Video Music Awards allerede i 2003 klinte til med to av popverdenens største stjerner – Britney Spears og Christina Aguilera på scenen, handlet hun deretter.

Publikum tenkte nok i stor grad at det bare var for å lage show. For det ble det jo – prisutdelingen ble årets «snakkis» for nesten 20 år siden.

TILBAKEBLIKK: Madonna klinte til med et saftig kyss med Britney Spears og Christina Aguilera under opptredenen deres under MTV Video Music Awards 2003. FOTO: NTB
TILBAKEBLIKK: Madonna klinte til med et saftig kyss med Britney Spears og Christina Aguilera under opptredenen deres under MTV Video Music Awards 2003. FOTO: NTB Vis mer

Nå skal 64-åringen angivelig ha kommet ut av skapet på sin egen TikTok-profil.

Søndag delte hun en videosnutt der hun holder en knallrosa truse i hendene. Hun sikter på søppelbøtta når hun kaster trusa – og bommer. Til videoen har hun delt teksten: «If I miss, I'm gay».

Videoen, som er på få sekunder, ender med at popartisten trekker på skuldrene og holder armene ut til siden i aksept.

Og folk lar seg engasjere – med 14 millioner visninger og over 1 million likerklikk, er det ingen tvil om at hun sitter på oppskriften en underholdende video.

Fersk innrømmelse

Resultatet av at hun bommer på søppelbøtta kan derfor tolkes som at hun er skeiv og liker jenter.

Selv om ryktene om legningen hennes har gått i mange år og hun har uttalt at hun liker begge kjønn, er det først nå 64-åringen omtaler legningen sin som skeiv – noe kryptisk gjennom en TikTok-video, vel å merke.

Reaksjoner

«Kom Madonna nettopp ut? Og er jeg vitne til det direkte??», kommenterer én bruker.

En annen skriver «Det vi vitner er historisk» i kommentarfeltet.

Mens andre brukere i kommentarfeltet påpeker at hun kom ut som bifil allerede lenge før det ikoniske Britney Spears-kysset i 2003.

Page Six skriver at modell Jenny Shimizy mener hun hadde et forhold til Madonna i 1996, noe hun har forfattet i biografien sin. Selv har Madonna aldri bekreftet et forhold til samme kjønn hittil.

64-åringen er imidlertid bedre kjent for ha å vært i forhold med menn. Hun var gift med Sean Penn fra 1985 til 1989 og Guy Ritchie fra 2000-2008, og har til sammen seks barn.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer