Kompani Lauritzen

Kompani Lauritzen-vinneren: – Jeg trodde ledelsen røk

Med noen uforutsette hindringer underveis, ble det en tett kamp mellom kompanijegerne som til slutt kjempet om seieren.

KUN FIRE KOMPANIJEGERE: De fire kompanijegerne Marius Skjelbæk, Rikke Isaksen, Emilie Nereng og Emilie Enger Mehl var de som kjempet om seieren i finaleoppdraget. FOTO: Matti Bernitz/TV 2
KUN FIRE KOMPANIJEGERE: De fire kompanijegerne Marius Skjelbæk, Rikke Isaksen, Emilie Nereng og Emilie Enger Mehl var de som kjempet om seieren i finaleoppdraget. FOTO: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer
Publisert

Etter noen tøffe uker på Setnesmoen leir var det til slutt de fire aspirantene Marius Skjelbæk (31), Rikke Isaksen (27), Emilie «Voe» Nereng (26) og Emilie Enger Mehl (28) som kapret hederstittelen som kompanijeger og med det sikret seg finaleplass.

Det ble en følelsesladet seremoni da de fire gjenværende deltakerne, som har holdt ut lengst i den tredje sesongen av tv-suksessen, fikk utdelt oransje beret av befalet – et symbol på at de er fullverdige kompanijegere.

Lørdag var det duket for finale i TV 2-suksessen med et knippe kjendiser som prøver seg som rekrutter under Dag Otto Lauritzens militærregime.

Etter å ha trent på fallskjermhopp på bakkeplan, ble kompanijegerne sendt ut av et småfly fulle av nerver én etter én. Videre fulgte et oppdrag der de skulle bevege seg til fots inn i «fiendens» territorium og hente ut oberstens koffert som hadde havnet i fiendens besittelse.

Det neste oppdraget som sto for tur i finalen var å navigere seg frem til mål individuelt – ikke uten hindringer på veien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer