Elvis Presleys kvinner:

Kona til Elvis: - Misbruket hans ble skumlere og skumlere

Elvis ekskone, datter og barnebarn rørt til tårer over filmatiseringen av rockekongens liv.

IKON: Elvis Presley var en banebryter da han slo igjennom med 50- og 60-tallsrock. Selv i dag er det ingen som ikke vet hvem «Kongen av rock» er og nå er filmen om livet hans kommet. FOTO: NTB
IKON: Elvis Presley var en banebryter da han slo igjennom med 50- og 60-tallsrock. Selv i dag er det ingen som ikke vet hvem «Kongen av rock» er og nå er filmen om livet hans kommet. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Lisa Marie Presley (54), Riley Keough (33) og Pricilla Presley (77) åpner opp om følelsene sine rundt Baz Luhrmanns filmatisering av Elvis. Det kommer frem i en artikkel av People.

Under en forhåndsvisning, var mor og datter tilstede og hadde følgende å si om filmen hvor Austin Butler (30) spiller rollen som Elvis Presley: Lisa Maries far og Riley Keoughs bestefar.

- Det var en skikkelig emosjonell opplevelse, på en god måte, sa Lisa Maria.

Rørt til tårer

På slutten av 50-tallet slo en ung Elvis Presley igjennom og ble unge amerikaneres symbol på ungdomsoppgjør. Med en tøffere musikk og - sett i lys av den tiden- ganske ville sceneopptredener slo han igjennom.

I 60-årene spilte han i mange musikkfilmer og ble inventar i Las Vegas underholdningsverden.

Med en såpass eksplosiv karriere, ikoniske sceneantrekk og en brå og tragisk død, er det nesten rart at det ikke er laget noen storslått spillefilm før. Men nå er den altså her. Filmen med samme navn som den portretterer, hadde premiere 24. juni og samlet sett ligger den på rundt terningkast fire hos kritikerene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer