Det britiske konghuset:

Kongehuset valgte å ignorere Lilibets bursdag

Prins Harry og Meghan Markles datter, Lilibet, måtte klare seg uten en offentlig burdagshilsen fra farfar på sin to-årsdag.

DET BRITISKE KONGEHUSET: Lilibet Diana Mountbatten-Windsor er datter av prins Harry og Meghan Markle. Den lille prinsessen er oppkalt etter sin farmor og sin oldemor og har rukket å bli to år. FOTO: Missan Harriman
DET BRITISKE KONGEHUSET: Lilibet Diana Mountbatten-Windsor er datter av prins Harry og Meghan Markle. Den lille prinsessen er oppkalt etter sin farmor og sin oldemor og har rukket å bli to år. FOTO: Missan Harriman Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en del kongelig knuffing i det siste mellom prins Harry og det britiske kongehuset. Spesielt etter at prinsens kontroversielle bok, «Spare» kom ut tidligere i vår. Nå kan det se ut som det siste stikket kommer fra høyeste hold, nemlig kongen selv.

Søndag 4. juni fylte prins Harry og Meghan Markles lille sjarmtroll, prinsesse Lilibet Diana Mountbatten-Windsor to år.

Men i motsetning til i fjor, har det vært helt stille på sosiale medier fra kongehusets side, og en offisiell gratulasjon til den lille har dermed uteblitt, skriver Page Six.

«Ingenting vil bli postet»

En kongelig kilde hevder at kong Charles og dronning Camilla valgte å ikke dele en offisiell gratulasjon for lille Lili på sosiale medier fordi de ikke markerer bursdagene til "ikke-aktive medlemmene".

I en dokumentar på Netflix oppklarer Harry og Meghan hva de mente, da de valgte å trekke seg fra sine rojale plikter. De ønsker nemlig selv å styre hva de deler av privatlivet og hvilke veldedighetssaker de promoterer - ikke følge rigid, rojal etikette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer