Prinsesse Eugenie

Kongelig babylykke!

Prinsesse Eugenie venter sitt første barn med ektemannen Jack Brooksbank.

VENTER SITT FØRSTE BARN SAMMEN: Jack Brooksbank og prinsesse Eugenie delte gledelige nyheter på Instagram. Foto: NTB
VENTER SITT FØRSTE BARN SAMMEN: Jack Brooksbank og prinsesse Eugenie delte gledelige nyheter på Instagram. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag 25. september delte prinsesse Eugenie (30) en gledelig nyhet på Instagram. Sammen med et bilde av henne og ektemannen Jack Brooksbank (34), lå også et bilde av et par søte, små babysko.

«Jack og jeg er så spente på tidlig 2021», skriver Eugenie og sammen med en emoji av en baby.

Paret giftet seg i oktober 2018, et halvt år etter at forlovelsen ble kjent. Men paret har faktisk kjent hverandre siden 2010. Brooksbank har hatt stor suksess innen restaurant- og utelivsbransjen, mens prinsesse Eugenie jobber ved et kunstgalleri i Mayfair i London.

Da de annonserte forlovelsen sin var det mange som la spesielt merke til den flotte forlovelsesringen Eugenie hadde fått. Denne fikk vi også et gledelig gjensyn med da paret la ut babynyheten på Instagram.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Sammen med de søte skoene ser vi nemlig også en stor og glitrende, rosa diamant. Denne er iIfølge UsMagazine laget av en sjelden safir-sten kalt padparadscha. Den er dekorert med diamanter rundt safiren. Stenen er i en lyserosa variant - og minner svært mye om den ringen som Sarah Ferguson (60), prinsesse Eugenies mor, fikk av prins Andrew (59) da de to inngikk forlovelse i 1986.

Prins Andrew ga Sarah Ferguson en rødrosa Burma-rubin - som visstnok skulle gjenspeile Sarahs karakteristiske hårfarge. Prinsesse Eugenies ring er designet av den kongelige gullsmeden Garrard jewellery - som også designet prinsesse Dianas ikoniske blå safir-ring som hun fikk da hun forlovet seg med prins Charles i 1981.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Da gjenstår det bare å gratulere paret med de gledelige nyhetene!

KONGELIG: Under et veldedighetsarrangement i Royal Albert Hall i oktober 2019 viste hertuginne Meghan nok en gang at hun viker unna tradisjonell, royal etikette. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer