Kardashian

Kourtney Kardashian forsvarer sønnen (5) etter utseendehets

Nok en gang må reality-stjernen sette nettrollene på plass.

KARDASHIAN: Nok er nok. Kourtney Kardashian finner seg ikke i at folk snakker negativt om sønnen Reign (5). Video: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av påskehøytiden har reality-kjendisen Kourtney Kardashian (40) delt glimt fra feiringen med sine tre barn, på sosiale medier-plattformen Instagram.

Et av innleggene viser hennes fem år gamle sønn Reign Aston Disick, som hun har med ekskjæresten Scott Disick (36). I videoen ser den skjønne femåringen etter påskeharen.

Men det er dessverre ikke dette som opptar mange av følgerne til trebarnsmoren Kourtney. Det er flere som skriver at de mener at hun nå må klippe sønnen sin, og at det er uhørt at en fem år gammel gutt har langt hår.

Dette finner ikke Kourtney Kardashian seg i - og til et av de negative svarene i kommentarfeltet tar hun sin sønn i forsvar.

«Han har verdens fineste hår. Til folk som sier noe annet; ABCDEFG!»

Sistnevne uttrykk kan antas å henspeile til en tidligere Keeping Up With The Kardashians-episode, der hun bruker samme frase for å illustrere at samtalen er slutt.

Heldigvis får femåringen også mye støtte i kommentarfeltet - og det er flere som sier at han ikke skal bry seg om hva andre mener, og at han har lov til å se og gjøre akkurat som han selv vil. Mamma Kourtney får også mye støtte av følgerne sine, og mange påpeker at andre ikke skal blande seg inn i hvordan man selv ønsker å oppdra barna sine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer