Kardashian

Kourtney Kardashian forsvarer sønnen (5) etter utseendehets

Nok en gang må reality-stjernen sette nettrollene på plass.

KARDASHIAN: Nok er nok. Kourtney Kardashian finner seg ikke i at folk snakker negativt om sønnen Reign (5). Video: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av påskehøytiden har reality-kjendisen Kourtney Kardashian (40) delt glimt fra feiringen med sine tre barn, på sosiale medier-plattformen Instagram.

Et av innleggene viser hennes fem år gamle sønn Reign Aston Disick, som hun har med ekskjæresten Scott Disick (36). I videoen ser den skjønne femåringen etter påskeharen.

Men det er dessverre ikke dette som opptar mange av følgerne til trebarnsmoren Kourtney. Det er flere som skriver at de mener at hun nå må klippe sønnen sin, og at det er uhørt at en fem år gammel gutt har langt hår.

Dette finner ikke Kourtney Kardashian seg i - og til et av de negative svarene i kommentarfeltet tar hun sin sønn i forsvar.

«Han har verdens fineste hår. Til folk som sier noe annet; ABCDEFG!»

Sistnevne uttrykk kan antas å henspeile til en tidligere Keeping Up With The Kardashians-episode, der hun bruker samme frase for å illustrere at samtalen er slutt.

Heldigvis får femåringen også mye støtte i kommentarfeltet - og det er flere som sier at han ikke skal bry seg om hva andre mener, og at han har lov til å se og gjøre akkurat som han selv vil. Mamma Kourtney får også mye støtte av følgerne sine, og mange påpeker at andre ikke skal blande seg inn i hvordan man selv ønsker å oppdra barna sine.

Shamet for undertøysbilde

Også mamma Kourtnety er blitt «shamet» på sosiale medier. Nå sist ut da hun i begynnelsen av april la ut et bilde av seg selv i undertøy. Det er flere som har stilt spørsmålstegn ved om 40-åringen er gravid igjen.

Se dette innlegget på Instagram

@poosh

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Dette benektet Kourtney i en livesending på Instagram, skriver Daily Mail. Til tross for at hun først hadde gitt uttrykk for at hun ikke tok gravidkommentaren seriøst, erkjente hun overfor venninnen Sarah Howard at hun ble fornærmet.

- Jeg har vært gravid tre ganger før, og jeg vet hvordan kroppen min ser ut når jeg er gravid. For meg er det veldig feminint på ha former, og jeg omfavner kroppen min, sa hun under live-sendingen.

Kourtney Kardashian har barna Reign, Penelope (7) og Mason (10) med ekskjæresten Scott Disick - som hun var av og på med i perioden 2006 til 2015. Nå er hun lykkelig i forhold med den 26 år gamle modellen Younes Bendjima.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer