Sterk kritikk

Krever Meghans tittel fjernet

Sterke røster krever at dronningen må ta fra Meghan tittelen.

GLADE DAGER: Meghan og Harry etter at forlovelsen ble kjent i 2017. FOTO: NTBScanpix
GLADE DAGER: Meghan og Harry etter at forlovelsen ble kjent i 2017. FOTO: NTBScanpix Vis mer
Publisert

Det så ut til å bli et eventyr da skuespiller Meghan Markle giftet seg med prins Harry i 2018. Men siden hvetebrødsdagene tok slutt, har både skandaler og kritikk stått i kø, og det har ikke manglet på førstesidestoff om paret.

Kritisert

Den amerikanske skuespilleren Meghan Markle, kjent fra TV-serien «Suits», forlovet seg med prins Harry i 2017, og siden da har paret skapt overskrifter. Ikke bare var bryllupsfesten i Windsor Castle kjendisspekket, med størrelser som George og Amal Clooney.

Paret fikk også senere sønnen Archie, og ble utsatt for kritikk da de lenge holdt sønnen borte fra pressen. Og da dåpen siden ble holdt i hemmelighet, følte folk seg snytt.

Kritikken fortsatte å hagle da paret fløy privatfly mens de oppfordret til miljøvern. Meghan bestemte seg senere for å gå til sak mot Mail on Sunday for å ha trykket utdrag fra hennes brev til faren Thomas Markle. Både Harry og Meghan har gått hardt ut mot pressen for å drive heksejakt på dem, og de flyttet senere til USA.

Nabo med kjendiser

I USA har paret nylig flyttet inn i et gedigent hus i den fasjonable småbyen Santa Barbara i California, der blant andre Oprah Winfrey og Ellen DeGeneres bor, og spesielt Meghan har vært å se i offentligheten, blant annet i forbindelse med en film hun dubbet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer