Kristen Stewart

Kristen Stewart (26) snakker ut om forholdet med Robert Pattinson (30)

Stjerneparets forholdt var ikke like romantisk som i filmene.

KRISTEN STEWART OM FORHOLDET: 26-åringens forhold med medskuespiller Robert Pattinson (30) skal ikke ha vært like romantisk som vi trodde. Foto: Splash News
KRISTEN STEWART OM FORHOLDET: 26-åringens forhold med medskuespiller Robert Pattinson (30) skal ikke ha vært like romantisk som vi trodde. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem drømte seg ikke bort i forholdet til Bella Swan (Krtisten Stewart, 26) og Edward Cullen (Robert Pattinson, 30) da «Twilight»-sagaen regjerte? For ikke å glemme hvor mye bedre filmene ble da skuespillerduoen gikk ut i mediene om at kjærligheten de viste i filmene også gjaldt i virkeligheten. Alle følelsene vi allerede hadde (og det var IKKE få), ble bare tredoblet på sekundet, MEN...

I et intervju i The New York Times' T magazine, skal Bella, aka. Kristen Stewart, ha åpnet seg om forholdet med medskuespilleren Robert Pattinson, og alt skal visst ikke ha vært like romantisk som i sagaen.

Ifølge magasinet datet paret i hele fem år, men Stewart skal etter en periode ha følt at forholdet sluttet å være ekte og ble til underholdning for fansen. 

- Folk ønsket at jeg og Rob skulle være sammen sterkt at forholdet vårt til slutt ble gjort om til et «produkt», sier hun i anledning bladets siste utgave.

LES OGSÅ: Så mye koster Kristen Stewart sin garderobe

- Det vi hadde var ikke «real life» lenger. Og jeg syns det var ekkelt. Det er ikke slik at jeg ønsker å skjule hvem jeg virkelig er eller hva som skjer i livet mitt. Det er det at jeg ikke vil være en del av en kjærlighetshistorie for underholdningens del.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer