Kristen Stewart

Kristen Stewart (26) snakker ut om forholdet med Robert Pattinson (30)

Stjerneparets forholdt var ikke like romantisk som i filmene.

KRISTEN STEWART OM FORHOLDET: 26-åringens forhold med medskuespiller Robert Pattinson (30) skal ikke ha vært like romantisk som vi trodde. Foto: Splash News
KRISTEN STEWART OM FORHOLDET: 26-åringens forhold med medskuespiller Robert Pattinson (30) skal ikke ha vært like romantisk som vi trodde. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem drømte seg ikke bort i forholdet til Bella Swan (Krtisten Stewart, 26) og Edward Cullen (Robert Pattinson, 30) da «Twilight»-sagaen regjerte? For ikke å glemme hvor mye bedre filmene ble da skuespillerduoen gikk ut i mediene om at kjærligheten de viste i filmene også gjaldt i virkeligheten. Alle følelsene vi allerede hadde (og det var IKKE få), ble bare tredoblet på sekundet, MEN...

I et intervju i The New York Times' T magazine, skal Bella, aka. Kristen Stewart, ha åpnet seg om forholdet med medskuespilleren Robert Pattinson, og alt skal visst ikke ha vært like romantisk som i sagaen.

Ifølge magasinet datet paret i hele fem år, men Stewart skal etter en periode ha følt at forholdet sluttet å være ekte og ble til underholdning for fansen. 

- Folk ønsket at jeg og Rob skulle være sammen sterkt at forholdet vårt til slutt ble gjort om til et «produkt», sier hun i anledning bladets siste utgave.

LES OGSÅ: Så mye koster Kristen Stewart sin garderobe

- Det vi hadde var ikke «real life» lenger. Og jeg syns det var ekkelt. Det er ikke slik at jeg ønsker å skjule hvem jeg virkelig er eller hva som skjer i livet mitt. Det er det at jeg ikke vil være en del av en kjærlighetshistorie for underholdningens del.

Forholdet endte i 2013, cirka ett år etter at Stewart angivelig var utro med Rupert Sanders, regissøren av «Snow White And The Huntsman» under innspillingen av filmen. Stewart og Sanders ble tatt på fersken i et offentlig kyss av paparazziene. Bildet ble fort spredt av medier rundt omkring i verden, og kort tid etter gikk Stewart selv ut i mediene og beklaget ovenfor sin daværende kjæreste.

- Jeg er utrolig lei meg for smerten og forlegenheten jeg har påført mine nærmeste og alle dette må ha påvirket, skal hun ha sagt ifølge News.com.

- Dette øyeblikket, med dårlig dømmekraft, har truet det viktigste i livet mitt, den personen jeg elsker og respekterer mest, Rob. Jeg elsker ham, jeg elsker ham, jeg er så lei meg. 

BELLA OG EDWART: Forholdet mellom Bella Swan og Edwart Cullen var det fansen forventet av paret i virkeligheten.  Foto: Mary Evans Picture
BELLA OG EDWART: Forholdet mellom Bella Swan og Edwart Cullen var det fansen forventet av paret i virkeligheten. Foto: Mary Evans Picture Vis mer

I dag dater Pattinson den engelske sangerinnen FWA Twigs (Tahliah Debrett Barnett), mens Stewart har vært av og på i tre år med visuelle effekter-produsent Alicia Cargile, som skal ha gjort henne til et mer åpent menneske. Ifølge Daily Mail har «Twilight»-skuespillerinnen uttrykket et ønske om å gjøre noe godt ut av å være i et forhold med en person av samme kjønn, og at det er derfor hun har vært mer åpen om privatlivet sitt den siste perioden.

- Jeg ville aldri snakket om noen av mine forholdt før, men når jeg begynte å date jenter virket det som det var en mulighet til å representere noe virkelig positivt. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer