Chrissy Teigen

Kritiseres for å dele for intime bilder fra sykehuset

Men ekspert tar ekteparet Chrissy Teigen og John Legend i forsvar.

CHRISSY TEIGEN: Ekteparet Chrissy Teigen og John Legend mistet sitt tredje barn før svangerskapet var fullført. De har ønsket å dokumentere hendelsen, for å hjelpe andre i lignende situasjon. FOTO: Instagram
CHRISSY TEIGEN: Ekteparet Chrissy Teigen og John Legend mistet sitt tredje barn før svangerskapet var fullført. De har ønsket å dokumentere hendelsen, for å hjelpe andre i lignende situasjon. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

I august annonserte kjendisparet Chrissy Teigen (34) og John Legend (41) at de ventet sitt tredje barn.

Graviditeten har Chrissy dokumentert via sin offisielle Instagram-profil, og avslørte blant annet ved en feil kjønnet på den lille i en Instastory-video.

Den 34 år gamle modellen har vært ærlig om at svangerskapet de siste ukene har vært tøft, at hun har vært sengeliggende og inn og ut av sykehuset.

I slutten av september kom den triste nyheten om at hun og ektemannen hadde mistet sitt tredje barn - en gutt som hadde fått navnet Jack.

«Vi er i sjokk, og føler på en så dyp sorg man kun hører om - aldri opplever. Vi hadde ikke mulighet til å stoppe blødningene og gi den lille babyen vår de væskene han trengte, til tross for poser og poser med blodoverføringer. Det var bare ikke nok», skriver Chrissy til fem sort-hvitt-bilder fra sykehuset.

Bildene viser ekteparet Teigen/Legend i en av de mest sårbare og vonde situasjonene blivende foreldre kan oppleve, og ønsket om å dele fra sykehuset og Jacks død har vært for å kunne hjelpe andre i lignende situasjoner.

Men dette har fått flere Instagram-brukere til å se rødt - og noen mener at det er uhørt å dokumentere en så privat hendelse, samt å dele intime bilder fra sykehuset - som noen hevder er iscenesatt.

- Det kan utgjøre en enorm forskjell for andre at de nå bryter stillheten rundt det å miste et barn under svangerskap

Heldigvis får ekteparet bred støtte, og fra hele verden kommer det inn støtteerklæringer i kommentarfeltet.

Zelda Williams (31), datteren til den avdøde skuespilleren Robin Williams, skriver på Twitter at hvordan man enn velger å vise sorgen - enten offentlig eller privat - er opp til hvert enkelt menneske å bestemme.

Til den britiske avisen Mirror får også paret støtte fra konsernsjef Clea Harmer i støttegruppen SANDS (Stillbirth and neonatal death charity). Hun mener at det at de er så åpne om hva de nå går gjennom, kan være avgjørene og til stor hjelp for andre som opplever - og kommer til å oppleve - lignende.

- Det kan utgjøre en enorm forskjell for andre at de nå bryter stillheten rundt det å miste et barn under svangerskap, forklarer Harmer til Mirror.

- Ved å dele dette enorme tapet på en så ærlig måte, i det øyeblikket hun opplever denne enorme sorgen, har gjort at Chrissy har utgjort en enorm forskjell - ved nettopp å bryte tausheten og isolasjonen mange føler på etter å ha mistet et barn, forklarer Harmer til Mirror.

Også mange av parets kjendisvenner sender sin kjærlighet til ekteparet, og barna Luna (4) og Miles (2).

FOTO: Skjermdump fra Instagram
FOTO: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer