Marilyn Monroe

Kritiseres for «feil» Marilyn Monroe-aksent

- Det var massiv tortur og utrolig utmattende, forklarer skuespiller Ana de Armas.

MARILYN MONROE: Det er skuespiller Ana de Armas som portretterer den avdøde skuespilleren Marilyn Monroe i Netflix-filmen Blonde. FOTO: NETFLIX
MARILYN MONROE: Det er skuespiller Ana de Armas som portretterer den avdøde skuespilleren Marilyn Monroe i Netflix-filmen Blonde. FOTO: NETFLIX Vis mer
Publisert

I september er det duket for en splitter ny fiksjonsfilm om Hollywood-legenden Marilyn Monroe. Filmen slippes på strømmetjenesten Netflix, og har fått tittelen Blonde.

Det er den cubansk-amerikanske skuespilleren Ana de Armas (34) som har fått det ærefulle oppdraget med å portrettere sexsymbolet.

Nylig ble den første traileren til filmen sluppet, og på sosiale medier har lekmannen allerede synset om innholdet.

Mange jubler, og gleder seg til å lære 50- og 60-tallsikonet bedre å kjenne, mens andre er ute med pekefingeren og kritiserer Ana de Armas for hva de mener er feil aksent.

Men Nick Woodhouse, som er president og markedssjef for Marilyn Monroe Estate tar produksjonen og Ana de Armas i forsvar. Han forklarer at den avdøde skuespilleren faktisk hadde tilnærmet lik stemme og aksent som Armas fremstiller den.

- Marilyn var kjent for sin tungpusthet, som faktisk var en taktikk hun hadde lært av en logoped da hun var liten, for å få bukt med stamming, forklarer Woodhouse til det amerikanske nettstedet E!News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer