Kronprins Haakon

Kronprins Haakons rørende gest til Ari Behn

Slik hyller han sin avdøde eks-svoger.

KRONPRINS HAAKON: I likhet med mange andre nordmenn har også kronprins Haakon hjemmekontor i disse dager. Denne uken fikk vi være flue på veggen da han holdt videomøte med Bufdir, Bufetat og en orientering fra soldater i Heimevernet, hjemme på Skaugum. FOTO: Det kongelige hoff / NTB scanpix
KRONPRINS HAAKON: I likhet med mange andre nordmenn har også kronprins Haakon hjemmekontor i disse dager. Denne uken fikk vi være flue på veggen da han holdt videomøte med Bufdir, Bufetat og en orientering fra soldater i Heimevernet, hjemme på Skaugum. FOTO: Det kongelige hoff / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I likhet med veldig mange andre nordmenn, har kronprins Haakon (46) hjemmekontor om dagen. Hans hjemmekontor er naturlig nok på Skaugum i Asker, hvor han bor sammen med kronprinsesse Mette-Marit (46), og barna prinsesse Ingrid Alexandra (16) og prins Sverre Magnus (14).

Fra kontoret på Skaugum deltar kronprinsen på videomøter, og torsdag 26. mars var han blant annet i møte med ledergruppen i Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) og regiondirektørene i Barne-, ungdoms- og familieetaten (Bufetat).

I tillegg fikk han en orientering fra soldater i Heimevernet, som har utført tjenester for Norge de siste ukene.

- Tusen takk for den innsatsen som hver og en gjør. For det er utrolig viktig, og kanskje spesielt nå. At vi gjør det lille ekstra nå også for alle de som er der ute, som trenger den varmen og omsorgen også fra dere, sa kronprinsen under videomøtet.

Videomøtene fra kontoret på Skaugum ble dokumentert, og delt på de ulike sosiale medier-plattformene til kongehuset. Og den observante titter fikk muligens med seg kronprinsens rørende gest til sin avdøde eks-svoger Ari Behn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer