Kronprins Haakon

Kronprins Haakons rørende gest til Ari Behn

Slik hyller han sin avdøde eks-svoger.

KRONPRINS HAAKON: I likhet med mange andre nordmenn har også kronprins Haakon hjemmekontor i disse dager. Denne uken fikk vi være flue på veggen da han holdt videomøte med Bufdir, Bufetat og en orientering fra soldater i Heimevernet, hjemme på Skaugum. FOTO: Det kongelige hoff / NTB scanpix
KRONPRINS HAAKON: I likhet med mange andre nordmenn har også kronprins Haakon hjemmekontor i disse dager. Denne uken fikk vi være flue på veggen da han holdt videomøte med Bufdir, Bufetat og en orientering fra soldater i Heimevernet, hjemme på Skaugum. FOTO: Det kongelige hoff / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I likhet med veldig mange andre nordmenn, har kronprins Haakon (46) hjemmekontor om dagen. Hans hjemmekontor er naturlig nok på Skaugum i Asker, hvor han bor sammen med kronprinsesse Mette-Marit (46), og barna prinsesse Ingrid Alexandra (16) og prins Sverre Magnus (14).

Fra kontoret på Skaugum deltar kronprinsen på videomøter, og torsdag 26. mars var han blant annet i møte med ledergruppen i Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) og regiondirektørene i Barne-, ungdoms- og familieetaten (Bufetat).

I tillegg fikk han en orientering fra soldater i Heimevernet, som har utført tjenester for Norge de siste ukene.

- Tusen takk for den innsatsen som hver og en gjør. For det er utrolig viktig, og kanskje spesielt nå. At vi gjør det lille ekstra nå også for alle de som er der ute, som trenger den varmen og omsorgen også fra dere, sa kronprinsen under videomøtet.

Videomøtene fra kontoret på Skaugum ble dokumentert, og delt på de ulike sosiale medier-plattformene til kongehuset. Og den observante titter fikk muligens med seg kronprinsens rørende gest til sin avdøde eks-svoger Ari Behn.

HJEMMEKONTOR: Kronprinsen har i likhet med mange av oss andre hjemmekontor i disse dager, og på kontoret har han dekorert med flere familiefotografier - blant annet et brudebilde av storesøster prinsesse Märtha Louise og sin avdøde eks-svoger Ari Behn (til venstre). FOTO: Skjermdump Instagram // @detnorskekongehus
HJEMMEKONTOR: Kronprinsen har i likhet med mange av oss andre hjemmekontor i disse dager, og på kontoret har han dekorert med flere familiefotografier - blant annet et brudebilde av storesøster prinsesse Märtha Louise og sin avdøde eks-svoger Ari Behn (til venstre). FOTO: Skjermdump Instagram // @detnorskekongehus Vis mer

Som så mange av oss har kronprinsen dekorert arbeidspulten med familiebilder, og i vinduskarmen har han plassert et innrammet brudebilde av storesøster prinsesse Märtha Louise og Ari Behn - som giftet seg i Nidarosdomen i mai 2002.

RØRENDE: Det ble sterkt i Oslo Domkirke da Maud Angelica Behn holdt tale til sin far under begravelsen. Vis mer

Kronprinsen hadde et nært forhold til sin svoger, og også etter at skilsmissen var et faktum i 2017 - og frem til hans død 1. juledag 2019.

- For oss var Ari en god venn, et kjært familiemedlem og en fantastisk onkel, som vi delte mange av livets små og store øyeblikk med. Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om hans bortgang. Vi var alle veldig glad i Ari. Tankene våre går spesielt til Maud, Leah, Emma, prinsesse Märtha Louise og Aris nærmeste familie, sa kronprinsparet i en felles uttalelse etter at dødsfallet ble kjent, ifølge Dagbladet.

Under kan du se klipp fra videomøtet kronprinsen holdt fra hjemmekontoret på Skaugum:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer