Kronprinsesse Mary:

Kronprinsesse Mary overrasket med praktiske sneakers til dansk luksuskjole!

Firebarnsmoren orket ikke trippe rundt på høye hæler i de antikke ruinene i Roma.

FEIENDE FLOTT FAMILIE: Kronprinsesse Mary med ektemannen kronprins Frederik og barna Vincent (7), Christian (13), Isabella (11) og Josephine (7) i anledning kronprinsens 50-årsdag i mai i år. FOTO: Franne Voigt / Kongehuset.dk
FEIENDE FLOTT FAMILIE: Kronprinsesse Mary med ektemannen kronprins Frederik og barna Vincent (7), Christian (13), Isabella (11) og Josephine (7) i anledning kronprinsens 50-årsdag i mai i år. FOTO: Franne Voigt / Kongehuset.dk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av november avla kronprins Frederik (50) og hans flotte kone kronprinsesse Mary (46) et offisielt besøk i Roma i Italia, og på programmet sto blant annet et besøk i Terme di Caracalla - et antikk romersk bad.

Kronprinsesse Mary stilte i en kledelig hvit kjole designet av danske Mark Kenly Domino Tan, skriver Vogue. Tidligere på dagen var hun ikledd et par nude-fargede stiletthæler, men den flotte firebarnsmoren valgte å kaste hælene til fordel for et par praktiske Nike-sneakers da hun og ektemannen skulle vandre rundt i det godt bevarte antikke området.

Dette grepet hylles hun nå for - også av KKs moteekspert Stine Therese Strand.

- Så deilig å se at Kronprinsesse Mary velger praktiske sko når hun skal vandre rundt i ruinene! Kjolen hennes er helt nydelig og kler henne veldig godt. Til en så klassisk kjole er det bare fint med et par sko som bryter litt. Da unngår hun at helheten blir for damete og stivpyntet, forklarer Stine.

Ifølge moteeksperten er sneakers i vinden om dagen.

- Nå for tiden er det de chunky sneakersene som dominerer mote- og bybildet, men Kronprinsesse Mary har, ikke overraskende, gått for et par nette joggesko som er mer tro mot stilen hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer