Kronprinsesse Mary:

Kronprinsesse Mary overrasket med praktiske sneakers til dansk luksuskjole!

Firebarnsmoren orket ikke trippe rundt på høye hæler i de antikke ruinene i Roma.

FEIENDE FLOTT FAMILIE: Kronprinsesse Mary med ektemannen kronprins Frederik og barna Vincent (7), Christian (13), Isabella (11) og Josephine (7) i anledning kronprinsens 50-årsdag i mai i år. FOTO: Franne Voigt / Kongehuset.dk
FEIENDE FLOTT FAMILIE: Kronprinsesse Mary med ektemannen kronprins Frederik og barna Vincent (7), Christian (13), Isabella (11) og Josephine (7) i anledning kronprinsens 50-årsdag i mai i år. FOTO: Franne Voigt / Kongehuset.dk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av november avla kronprins Frederik (50) og hans flotte kone kronprinsesse Mary (46) et offisielt besøk i Roma i Italia, og på programmet sto blant annet et besøk i Terme di Caracalla - et antikk romersk bad.

Kronprinsesse Mary stilte i en kledelig hvit kjole designet av danske Mark Kenly Domino Tan, skriver Vogue. Tidligere på dagen var hun ikledd et par nude-fargede stiletthæler, men den flotte firebarnsmoren valgte å kaste hælene til fordel for et par praktiske Nike-sneakers da hun og ektemannen skulle vandre rundt i det godt bevarte antikke området.

Dette grepet hylles hun nå for - også av KKs moteekspert Stine Therese Strand.

- Så deilig å se at Kronprinsesse Mary velger praktiske sko når hun skal vandre rundt i ruinene! Kjolen hennes er helt nydelig og kler henne veldig godt. Til en så klassisk kjole er det bare fint med et par sko som bryter litt. Da unngår hun at helheten blir for damete og stivpyntet, forklarer Stine.

HYLLES FOR SKOVALG: Kronprinsesse Mary byttet ut stiletthælene med et par praktiske Nike-sneakers da hun og ektemannen kronprins Frederik vandret rundt i de antikke ruinene ved Terme di Caracalla i Roma i november. FOTO: NTB Scanpix
HYLLES FOR SKOVALG: Kronprinsesse Mary byttet ut stiletthælene med et par praktiske Nike-sneakers da hun og ektemannen kronprins Frederik vandret rundt i de antikke ruinene ved Terme di Caracalla i Roma i november. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge moteeksperten er sneakers i vinden om dagen.

- Nå for tiden er det de chunky sneakersene som dominerer mote- og bybildet, men Kronprinsesse Mary har, ikke overraskende, gått for et par nette joggesko som er mer tro mot stilen hennes.

Også «hvermansen» hyller kronprinsesse Mary for det sporty skovalget, og i kommentarfelt til bilder som er lagt ut på sosiale medier triller lovordene inn.

«Elsker at Kronprinsessen går rundt i sneakers! Hun er simpelthen den bedste!», skriver en som kaller seg «Jojojensen2122» i de offisielle bildene som er lagt ut på det danske kongehusets Instagram-profil.

«Dyrk Marys sneaks! Hun er queen before time!», sier en som går under kallenavnet «RikkeFolkmann» i det samme kommentarfeltet.

«Hvis Mary kan ha sneakers til sin fine kjole, så kan vi også!», skriver «Lulsen».

For vi må jo innrømme at vi enkelte ganger har rynket litt på nesen når de kongelige har trippet rundt på hæler i terreng som kanskje ikke har vært helt optimalt for stiletter.

Nylig klappet vi også i hendene da den gravide hertuginnen Meghan (37) valgte å kaste espadrillosene for å gå barbeint i sanden, da hun og ektemannen prins Harry (34) var på Bondi Beach i Australia denne høsten.

Deilig å se at de royale damene velger praktisk og behagelig når de er ute og representerer kongehusene!

KASTET SKOENE: Gravide hertuginne Meghan valgte å kaste espadrilloene for å gå barbeint i sanden på Bondi Beach i Australia denne høsten - og det samme gjorde ektemannen prins Harry! FOTO: NTB Scanpix
KASTET SKOENE: Gravide hertuginne Meghan valgte å kaste espadrilloene for å gå barbeint i sanden på Bondi Beach i Australia denne høsten - og det samme gjorde ektemannen prins Harry! FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Derfor går hertuginne Meghan med for store sko!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer