Kronprinsesse Mette-marit

Kronprinsesse Mette-Marit har virkelig hatt et knallår på motefronten!

Dette er årets best kledde royale skjønnheter.

KRONPRINSESSER: De tre kronprinsessene Mette-Marit, Victoria og Mary én dag skal bli dronning i hvert sitt land! Foto: NTB Scanpix og skjermdump fra emojipedia.org
KRONPRINSESSER: De tre kronprinsessene Mette-Marit, Victoria og Mary én dag skal bli dronning i hvert sitt land! Foto: NTB Scanpix og skjermdump fra emojipedia.org Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2016 er straks forbi, og de av oss som følger Europas kongefamilier tett fra sidelinjen har hatt mye godt å se på i året som har vært! De royale skjønnhetene har blomstret som aldri før, og den ene etter den andre har kastet glans over diverse royale tilstelninger både hjemme i eget kongerike, men også i det store utland. 

Kronprinsesse Mette-Marit (43) har virkelig hatt et knallår på motefronten og virker mer selvsikker enn noen gang! Spesielt da hun og ektemannen kronprins Haakon (43) var på statsbesøk i Canada i midten av november strålte hun som aldri før - og traff blink på absolutt alle antrekk hun bar på de ulike arrangementene. 

LES OGSÅ: Kronprins Haakon til KK.no: - Jeg har vært utenfor i oppveksten

En av dagene ble den norske filmsuksessen «Kongens nei» vist ved Tiff Bell Lightbox i Toronto, og kronprinsessen så ut som hun var på vei inn på en ekte Hollywood-premiere der hun ankom festlighetene i en knallrød kjole fra favoritten Valentino, med matchende røde blondestiletter fra den britiske designeren Nicholas Kirkwood og liten clutch fra Bottega Veneta. Wow!

LES OGSÅ: Her rakner det for kronprinsesse Mette-Marit

Kronprinsesse Mette-Marits flotteste antrekk i året som er gått: 

Men vi synes også at kronprinsessen så fantastisk ut da hun deltok på prins Oscars (9 mnd) dåp i Stockholm i mai. Hun hadde fått det ærefulle oppdraget med å være den lille prinsens fadder, sammen med blant andre kronprins Frederik (48) av Danmark. Hun ankom dåpen i en mintgrønn kjoledrakt og stiletter fra Christian Louboutin. Vi digger at Mette-Marit går sine egne veier og bytter ut den tradisjonelle hatten med en hårbøyle - et accessoir som kronprinsessen virkelig «har gjort til sitt eget»! PSST: Slik lager du din egen hårbøyle!

LES OGSÅ: Kongelig skandale: Dronning Elizabeth nektet lillesøsteren å få sitt livs kjærlighet

Men det er ikke bare vår egen kronprinsesse som har hatt et fantastisk moteår, også kronprinsesse Victoria (39) av Sverige har virkelig strålt som en sol (ja, vi vet det høres svulstig ut - men det er sant!). Da hun deltok i dåpen til nevøen prins Alexander (8 mnd) i september bar hun en rosa blondekjole fra den libanesiske designeren Elie Saab som tok pusten fra oss alle! Vi tror faktisk ikke vi har sett kronprinsesse Victoria flottere før (og da regner vi selvfølgelig ikke med da hun giftet seg med Daniel Westling (43) i 2010).

LES OGSÅ: Slik markerer kongefamilien at prinsesse Sofia for alvor er tatt inn i varmen

Kronprinsesse Victorias flotteste antrekk i året som er gått: 

Kronprinsesse Mary (44) av Danmark har heller ikke skuffet oss i år! Da hun og ektemannen kronprins Frederik delte ut kronprinsparets årlige priser ved Musikteatret Holstebro i Danmark var hun ikledd et lekkert antrekk med blomstret underdel og en langermet overdel med bare skuldre. Hun så rett og slett superhot ut!

Kronprinsesse Marys flotteste antrekk i året som er gått: 

LES OGSÅ: Se hvem som var kronprins Haakons «plus one»!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer