Kronprinsesse Victoria:

Kronprinsesse Victorias hårfrisyre vekker oppsikt

Har bare vist seg med håret utslått seks ganger siden 2010.

KRONPRINSESSE VICTORIA: Den flotte tobarnsmoren stilte med utslått hår og moteriktig hårbøyle under en tilstelning i Stockholm i begynnelsen av mai. FOTO: NTB Scanpix
KRONPRINSESSE VICTORIA: Den flotte tobarnsmoren stilte med utslått hår og moteriktig hårbøyle under en tilstelning i Stockholm i begynnelsen av mai. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mai var kronprinsesse Victoria (40) av Sverige til stede da den svenske pop up-restauranten ReTaste hadde åpningskveld på Södermalm i Stockholm. Konseptet er enkelt: ingrediensene som brukes i rettene er hentet fra dagligvareforretninger, og skulle egentlig ha havnet i søpla på grunn av datostempling - og på den måten minker man matsvinnet og bedrer miljøet.

Klima- og miljøspørsmål står kronprinsesse Victorias hjerte nært, og hun var svært engasjert under åpningstilstelningen.

Men det var ikke bare restaurant-konseptet som fikk oppmerksomhet, også kronprinsessens hårfrisyre vakte oppsikt. Hun hadde valgt å gå med håret utslått, og freshe det opp med en tidsriktig hårbøyle.

Dette i seg selv er jo egentlig ikke noe å rope høyt om, men dersom du har - som oss i KK - fulgt med på kronprinsesse Victorias virke de siste årene, så har du kanskje lagt merke til at hun (nesten) aldri går med håret utslått. Ifølge Svenskdam har hun siden 2010 faktisk bare gått med håret løst seks ganger.

På sosiale medier er det også flere som kommentere kronprinsessens «nye» hårfrisyre, og på den uoffisielle fan-kontoen @Swedish_royal_family på Instagram er det flere som skriver i kommentarfeltet at de synes det er flott at hun nå har valgt å gå med håret utslått:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer