Prinsesse Estelle

Kronprinsessefamilien deler nye bilder av sjarmtrollene sine

Prinsesse Estelle og prins Oscar viser varm søskenkjærlighet i sommerhilsen til folket.

KONGELIGE BARN: Prinsesse Estelle og prins Oscar trives i hverandres selskap. Dette bildet er tatt på Haga slott i juni 2017. Foto: Erika Gerdemark / Kungahuset.se
KONGELIGE BARN: Prinsesse Estelle og prins Oscar trives i hverandres selskap. Dette bildet er tatt på Haga slott i juni 2017. Foto: Erika Gerdemark / Kungahuset.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tradisjonsrike svenske midsommar-feiringen er rett rundt hjørnet, og i den anledning sender den flotte kronprinsessefamilien en sommerhilsen til folket. (PSST: Prins Alexander (5 mnd) og prins Oscar (6 mnd) sjarmerte med lek under dåpen)

Kungahuset.se har publisert nye bilder av kronprinsesse Victoria (39) og prins Daniels (43) eldste datter prinsesse Estelle (5) side om side med lillebror prins Oscar (1) - og det er ingen tvil om at de to skjønnhetene trives i hverandres selskap!

«Kronprinsessfamiljen skickar en midsommarhälsning från Haga slott», skriver familien til bildene.

LES OGSÅ: Se hvem som var kronprins Haakons «plus one»!

- De fineste barna!

På bildene er Estelle ikledd en sommerlig, hvit kjole, mens lillebror Oscar har på seg lyse bukser og en lyseblå genser. På ett av bildene lener den søte femåringen seg mot lillebroren og viser med hele ansiktet hvor stolt og beskyttende hun er overfor broren. 

Prinsesse Estelle hadde også gått for den populære flette-looken, som også er en hit hos vår egen prinsesse Ingrid Alexandra (13). De ferske bildene er også delt på Kungahusets Facebook-side, og der renner det inn med hyggelige kommentarer fra store og små rojalister. 

«Finaste barnen❤ vår fina kronprinsessfamilj ❤», skriver én av følgerne i kommentarfeltet. 

14. juli fyller den flotte tobarnsmoren kronprinsesse Victoria 40 år, og det blir nok feiring for store og små denne dagen. 

Men først er det altså satt av tid for å pleie familieidyllen på Haga slott i Solna. Mon tro om resten av den svenske kongefamilien også tar turen innom det staselige slottet som åpnet i 1804. 

Se flere bilder av det søte søskenparet under!:

LES OGSÅ: Kronprinsesse Victoria stilte i et superkledelig dåpsantrekk - til over 40 000 kroner!

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer