Liva Ingebrigtsen:

- Kunne kjenne meg sjalu

Liva Ingebrigtsen åpner opp om avstanden i forholdet.

TV-PROFIL: Liva Ingebrigtsen ble først kjent for å være kona til Henrik Ingebrigtsen. I år var hun å se i årets sesong av «Kompani Lauritzen». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TV-PROFIL: Liva Ingebrigtsen ble først kjent for å være kona til Henrik Ingebrigtsen. I år var hun å se i årets sesong av «Kompani Lauritzen». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Mange ble først kjent med Liva Ingebrigtsen (27) da hun medvirket i NRK-serien «Team Ingebrigtsen».

Gjennom serien fikk seerne et inntrykk av hvordan Ingebrigtsen-brødrene jaktet på medaljer, og fikk også bli kjent med familien til idrettsutøverne - herunder Liva, som er gift med Henrik Ingebrigtsen (32). Sammen har de to barn, Olivia (6) og Charlotte (4).

Det blir mye alenetid når ektemannen er idrettsutøver med omtrent 200 reisedøgn i året, men Liva forteller i et intervju med Dagbladet at det ikke bare er negativt med avstand i forholdet.

- Hver gang han kommer hjem, blir vi som nyforelsket igjen. Det er godt å savne noen, sier hun til Dagbladet.

- Tok tid å bli trygg

I intervjuet kommer det frem at det ikke alltid har vært uproblematisk å vinke ektemannen, da samboeren, farvel i det han reiste bort flere uker av gangen.

- Det tok tid å bli trygg. Jeg kunne kjenne meg sjalu og usikker da han reiste. Redd for at han skulle glemme meg, forteller hun.

Liva Ingebrigtsen har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer