Jennifer Lopez:

- Kvinner blir bare mer sexy med årene

Latterlig å tro noe annet, mener Jennifer Lopez - og forklarer hvorfor

JENNIFER LOPEZ: Skuespiller Jennifer Lopez er 54 år og har tenkt å jobbe til hun både er 70, 80 og 90 år. Foto: NTB
JENNIFER LOPEZ: Skuespiller Jennifer Lopez er 54 år og har tenkt å jobbe til hun både er 70, 80 og 90 år. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i et stort intervju med den amerikanske utgaven av motemagasinet ELLE, den latinamarikanske popstjernen og skuespilleren Jennifer Lopez (54) åpenhjertig kommenterer trenden med at det nå finnes stadig flere roller for eldre kvinner i filmbransjen.

-Ettersom du blir eldre og får mer erfaring, blir du et rikere menneske og har mer å tilby. Idéen om at «det ikke har noen verdi» å se en kvinne over 30 på film, er helt latterlig, det er det motsatte som er tilfelle. Det får meg bare til å le.

Kvinner blir også mer attraktive jo mer livserfaring de har, mener Lopez.

- Folk har innsett at kvinner bare blir mer sexy med årene. De har lært mer og har mer karakter. Alt dette er både vakkert og attraktivt.

Det var VG som først omtalte saken.

Ingen grenser

I intervjuet med ELLE forteller hun også om hvordan hun kan tenke seg å jobbe til hun både er 70, 80 og 90 år – og at hun stadig ønsker å utvikle seg.

Å regissere filmer er blant noe av det Lopez kan tenke seg å gjøre framover – i likhet med ektemannen Ben Affleck, som også veksler mellom å være skuespiller og regissør.

- Det er slik jeg alltid har tenkt: Å aldri la noen putte meg i en boks på grunn av hvor jeg ble født, hvor jeg kommer fra, hvor gammel jeg er og så videre. De grensene eksisterer ikke for meg, uttaler hun til ELLE.

Lopez kommer ut med låta «Can’t Get Enough» i disse dager. Hun har også sitt eget produksjonsselskap som hun nylig produserte Netflixfilmen «The Mother» for, der spilte hun også hovedrollen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet