Kylie Jenner

Kylie Jenner tok en Kim Kardashian under motevisningen til Kanye West

Det er ingen tvil om at 19-åringen henter inspirasjon av storesøsteren.

Publisert
Sist oppdatert

Kardashian-familien, med Kim (35) i førersetet, har brettet ut livene sine i det vide og brede - både på TV-skjermen og i sosiale medier. Og det er ingen tvil om at Jenner og Kardashian-søstrene ofte vekker oppmerksomhet over hele verden. Tidligere denne uka var det nok en gang Kim Kardashian (35) som stjal showet da hun viste seg i gjennomsiktig kjole.

Selv om Kardashians-familien så å si er sin egen motehær og for lengst har befestet sin posisjon som en av verdens mest fasjonable familier, er det storesøster Kim som de siste årene har vært frontfiguren når det kommer til mote og skjønnhet. Men nå ser det ut til at lillesøster Kylie (19) ivrer etter mote-tronen. 

Det kan nemlig se ut til at hun har studert Kim sin stil, for under Kanye West (39) sitt moteshow i New York overskygget hun sin 35-år gamle søster i et antrekk ganske likt hva vi har sett Kim i før. Ikledd Yeezy-antrekk og nybleka platinablondt hår strålte hun på første rad da Kanye West viste sin fjerde kleskolleksjon på New York Fashion Week. Og det er ingen tvil om at hun har blitt inspirert av storesøster Kim.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer