Jill Biden

Kysset som har fått folk til å lure

Førstedame Jill Biden sjokkerte på tribunen mens mannen holdt tale.

JILL BIDEN: Førstedame Jill Biden sjokkerte tilskuerne da hun gikk bort og kysset the second gentleman Doug Emhoff på munnen da hun ankom the House Chamber på Capitol i februar 2023, hvor hennes mann holdt tale. FOTO: Chip Somodevilla/Getty Images/AFP/NTB
JILL BIDEN: Førstedame Jill Biden sjokkerte tilskuerne da hun gikk bort og kysset the second gentleman Doug Emhoff på munnen da hun ankom the House Chamber på Capitol i februar 2023, hvor hennes mann holdt tale. FOTO: Chip Somodevilla/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

En såkalt grand entrance, altså en storslagen ankomst kan gjøre at man husker et menneske til evig tid. Om det var det førstedame Jill Biden hadde i tankene da hun ankom sin mann Joe Bidens State of the Union-tale på Capitol 7. februar 2023, vites ikke. Sikkert er det hvert fall at entreen hennes neppe blir glemt med det første.

Da president Biden skulle holde tale, hans første i et hus kontrollert av republikanerne, ankom nemlig Jill Biden VIP-området, og gikk like bort til Doug Emhoff, mannen til visepresident Kamala Harris.

Doug Emhoff har tittelen second gentleman, og Jill var åpenbart glad for å se ham. Men istedenfor å hilse på visepresidentens mann med et håndtrykk eller en klem, valgte altså førstedamen å gi ham et smellkyss – på munnen!

Hva ektemannen Joe Biden syntes om kysset vites ikke, eller om det påvirket talen på noen måte.

Skrote Kamala?

Flere medier, deriblant kjendisnettstedet TMZ spekulerer i om Jill med kysset gjorde et politisk utspill. Det er nemlig knyttet stor spenning til lanseringen av kandidaturene foran neste valg, der mange forventer at Joe Biden kommer til å stille.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer