Khloe Kardashian

- La oss gjøre haterne til vår største motivasjon!

Realitystjernen tar treningsinspirasjonen til nye høyder med nytt show!

Publisert
Sist oppdatert

Det har vært mye fokus på Khloé Kardashian's kropp i mediene gjennom årene. Først ble hun angrepet av fansen på sosiale medier for å være «the fat one» i Kardashian-familien (til tross for at hun var langt fra overvektig), til nå å bli sett på som for tynn av mange. For ikke å snakke om alle rumpe-sakene!

De senere årene har hun imidlertid satt av ekstra mye tid til kropp og trening og kjempet for «strong is the new sexy» gjennom blant annet sin Instagram-profil. MEN når tar stjernen treningsinspirasjonen til et helt nytt level! 

Allerede i januar 2016 kommer nemlig hennes nye show «Revenge Body» hvor hun skal hjelpe andre med å «bli forelsket i trening» og dermed oppnå de samme resultatene som henne, skriver Daily Mail. 

- Jeg var alltid overvektig som barn, sier Khloé i den første programtraileren, som ble sluppet i formiddag.

- Hvis jeg var lei meg eller stresset spiste jeg. Jeg måtte lære meg å bruke all energien min på noe positivt og sunt for meg istedenfor, og det er slik jeg ble forelsket i å trene.

LES OGSÅ: Dette trikset holder Khloé Kardashian unge!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer