Khloe Kardashian

- La oss gjøre haterne til vår største motivasjon!

Realitystjernen tar treningsinspirasjonen til nye høyder med nytt show!

Publisert
Sist oppdatert

Det har vært mye fokus på Khloé Kardashian's kropp i mediene gjennom årene. Først ble hun angrepet av fansen på sosiale medier for å være «the fat one» i Kardashian-familien (til tross for at hun var langt fra overvektig), til nå å bli sett på som for tynn av mange. For ikke å snakke om alle rumpe-sakene!

De senere årene har hun imidlertid satt av ekstra mye tid til kropp og trening og kjempet for «strong is the new sexy» gjennom blant annet sin Instagram-profil. MEN når tar stjernen treningsinspirasjonen til et helt nytt level! 

Allerede i januar 2016 kommer nemlig hennes nye show «Revenge Body» hvor hun skal hjelpe andre med å «bli forelsket i trening» og dermed oppnå de samme resultatene som henne, skriver Daily Mail

- Jeg var alltid overvektig som barn, sier Khloé i den første programtraileren, som ble sluppet i formiddag.

- Hvis jeg var lei meg eller stresset spiste jeg. Jeg måtte lære meg å bruke all energien min på noe positivt og sunt for meg istedenfor, og det er slik jeg ble forelsket i å trene.

LES OGSÅ: Dette trikset holder Khloé Kardashian unge!

I traileren - som minner litt om en kombinasjon av «The Biggest Looser» og «Ekstrem Forvandling» - forteller Khloé at hvis hun klarte å vendte totalt på livet sitt, med litt hjelp, er det mulig for alle andre å gjøre det samme. Gjennom traileren fremstår Khloé som en mentor for de 16 deltakerne som går gjennom ekstreme treningsøvelser og press fra noen av Hollywoods beste kjendistrenere, mens Khloé står på sidelinjen og motiverer: 

- Tallene på vekta betyr ikke like mye som hvordan trening får dere til å føle dere, sier hun i traileren.

Og vi må si oss enige! Vi vet ikke med dere, men vi begynner nedtellingen til januar allerede nå! Altså, hvor kult er det ikke å kunne si at man fikk livet snudd opp ned av en Kardashian? Og vi digger «attituden» til Khloé:

- Du kommer til å begynne å transformere kroppen din og du kommer til å ta hevn livet som du en gang hadde som du ikke kommer til å ville ha lenger, sier hun og legger til:

- La oss gjøre våre hatere til vår største motivasjon!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer