Lady Gaga gravid

Lady Gaga ble gravid etter voldtekt

- Jeg følte fullstendig smerte. Så ble jeg bare nummen.

LADY GAGA: I dokumentarserien 'The Me You Can't See' som sendes på Apple TV+, åpner artist Lady Gaga opp om misbruket som førte til uønsket graviditet. FOTO: Apple TV+ / NTB
LADY GAGA: I dokumentarserien 'The Me You Can't See' som sendes på Apple TV+, åpner artist Lady Gaga opp om misbruket som førte til uønsket graviditet. FOTO: Apple TV+ / NTB Vis mer
Publisert

I slutten av mai slippes den nye dokumentarserien The me you can't se på Apple TV+, og det er prins Harry (36) og talkshow-dronningen Oprah Winfrey (67) som står bak dokumentarserien som tar for seg mental og psykisk helse.

Serien retter også fokus på hvordan dette kan påvirke alle mennesker, samt konsekvensene av at stadig flere mennesker opplever depresjon. De to deler selv sine personlige historier med seerne, og har i tillegg fått med seg blant andre artist Stefani Germanotta (35), bedre kjent som Lady Gaga.

Hun åpner opp om den psykiske påkjenningen hun har opplevd etter at hun som 19-åring ble voldtatt og misbrukt av en musikkprodusent. I serien forklarer hun at hun ikke ønsker å navngi produsenten, fordi hun ikke orker tanken på å ha noe med ham å gjøre igjen.

- Jeg var 19 år, og jobbet i bransjen. En produsent ba meg om å ta av meg klærne. Jeg sa nei. Han gikk ut av rommet, og insisterte på at han skulle brenne all musikken jeg hadde gjort. Det stoppet ikke. Jeg frøst, og jeg, jeg husker ikke lenger, forteller 35-åringen før hun bryter ut i tårer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer