Lady Gaga

Lady Gaga om karrieren som plutselig tok av: - Jeg ble traumatisert og ville bare forlate 20-årene

Popstjerna er aktuell med ny musikk, men forteller at veien dit har vært vanskelig.

ÅPNER OPP: Lady Gaga (30) åpner opp om at hun har slitt med angst og depresjon.  Foto: Pa Photos
ÅPNER OPP: Lady Gaga (30) åpner opp om at hun har slitt med angst og depresjon. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan virke som at Stefani Joanne Angelina Germanotta (30), bedre kjent som Lady Gaga, plutselig forsvant ut av kjendispressen. For bare for noen år siden var Gaga noen vi leste om daglig på nett: enten om det var hennes ærlige uttalelser eller hennes ville antrekk på rød løper.

Artisten, som er kjent for låter som «Poker Face», «Telephone» og «Just Dance» har gjennom tiden fått mye oppmerksomhet for sin, vel, la oss si nytenkende og nyskapende stil. Og siden debutalbumet «The Fame» kom i 2008 har hun blitt vel så kjent for sin fargerike og eksentriske stil som for musikken. 

De siste årene har hun også prøvd seg som skuespiller og var å se i serien «American Horror Story», som hun vant «Beste kvinnelige skuespiller i en miniserie eller TV-film» for. Men nå er hun tilbake i sitt kjente element og tidligere denne måneden ga hun ut singelen «Perfect Illusion». I den forbindelse snakker hun ut om tida etter karrieren virkelig tok av, samt at hun har slitt med både angst og depresjon i flere år. 

- Jeg husker ikke noe fra da karrieren min tok av. Det er som jeg ble traumatisert og jeg trengte tid til å finne min sjel, forteller hun til The Mirror

- Jeg tror det er mange mennesker som sliter med angst

Etter utgivelsen av hennes siste popalbum i 2013 har det vært stille fra Gaga. I 2014 ga hun ut et album med Tony Bennett, men popmusikken ble lagt på hylla. Til nettsiden forteller hun at hun i en lengre periode led med depresjon og en følelse av at hun var oppbrukt. 

- Jeg innrømmer å ha kjempet med depresjon og angst, noe jeg tror mange mennesker gjør. Etter karrierer min fikk fart trengte jeg tid til å stabilisere meg. Jeg ønsket bare å forlate 20-årene mine, sier hun. 

Dette er derimot ikke første gang popstjerna viser åpenhet. Hun har tidligere innrømmet at hun i flere år har slitt med spiseforstyrrelser og hun har vært åpen om hun ble seksuelt misbrukt som 19-åring. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer