Gwyneth Paltrow:

Lanserer nytt produkt: - Må være en spøk

Stjernas nye luksusprodukt får fansen til å klø seg i hodet.

OVERRASKER: Gwyneth Paltrows nye grep får flere til å sperre opp øynene. Foto: Jemal Countess/UPI/Shutterstock/NTB
OVERRASKER: Gwyneth Paltrows nye grep får flere til å sperre opp øynene. Foto: Jemal Countess/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow (49) ofte har stått i stormen og skapt overskrifter for både uttalelser og produkter. Hun har blant annet kommet med kontroversielle sextips, gitt ut vagina-duftlys og tipset om vagina-damping.

Men 49-åringen gir seg ikke der.

Ifølge stjernas velvære- og livsstilsmerke, Goop, lanserer hun nemlig nå en luksusbleie for babyer og barn.

Luksusbleier

Bleien, som har fått navnet «The Diapér», er en engangsbleie som blant annet skal være foret med alpakkaull og dekorert med edelsteiner. I tillegg skal det være dufter av planter som sjasmin og bergamot.

På Goops Instagram-profil kommer det videre fram at det vil koste svimlende 120 amerikanske dollar for en pakke med tolv bleier, nesten 1200 norske kroner.

Selv om mange skriver i kommentarfeltet at de trenger de nye bleiene til barna sine, er det enkelte som ikke tror produktet faktisk kan komme på markedet.

«Er dette en Saturday Night Live-sketsj?», spør en i kommentarfeltet, mens andre lurer på om det er en forsinket aprilsnarr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer